A létező legbiztosabb befektetés - Befektetések klasszikusai 7. | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Neil Perry: Jól enni, jól lenni Szeretetkonyha Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Bíró Lajos: Sok vagyok Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A piac varázslói 2. Férfiéhség - Etetni bolondulásig Kelemen József: A pénz beszél A létező legbiztosabb befektetés Tésztavarázs Az intelligens befektető front oldal Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Rachel Allen: A család kedvencei T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Gordon Ramsay: Mennyei halételek A piac varázslói 2. Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Michel Roux: Tésztavarázs Hali - Kívánj hármat!!! Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Szerelmem, Cupcake! Diane Pearson: Csárdás George Michael - A poplegenda Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Az intelligens befektető

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

A létező legbiztosabb befektetés - Befektetések klasszikusai 7.

A létező legbiztosabb befektetés
ISBN: 
978-615-5698-01-9
Terjedelem: 
272 oldal
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
SBI_beliv_reszlet.pdf724.56 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

"Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

A befektetés észszerű és fegyelmezett terv alapján történő módszeres tőkefelhalmozás, amely azon alapul, hogy a részvények nem pusztán számok, amelyek napról napra összevissza ingadoznak. A részvények tulajdonosi részesedést jelképeznek egy valós és működő vállalkozásban. Stratégiánkkal el kell fogadnunk, hogy befektetéseinket ténylegesen befektetőként – egy valós és működő vállalkozás passzív üzlettársaként – fogjuk kezelni.

A létező legbiztosabb befektetésben megmutatom, hogyan választhatjuk ki a magas osztalékjövedelmet termelő és a piaci átlagokat hosszú távon felülmúló részvényeket. Megközelítésemhez nincs szükség piaci időzítésre, nem kell befektetési guruk szavain csüngenünk vagy a vállalati beszámolók apró betűs sorai között böngésznünk. Könyvemben olyan egyszerű szabályokat fogalmazok meg, amelyeket bármely befektető képes követni."

Lowell Miller, a könyv szerzője

 

 

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás