A piac varázslói 2.-újabb beszélgetéseim top traderekkel -BEFEKTETÉSEK KLASSZIKUSAI SOROZAT | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
George Michael - A poplegenda Szerelmem, Cupcake! Rachel Allen: A család kedvencei Mennyei halételek front A piac varázslói 2. Michel Roux: Tésztavarázs Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Gordon Ramsay: Mennyei halételek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Kelemen József: A pénz beszél T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Az intelligens befektető front oldal Hali - Kívánj hármat!!! Szeretetkonyha A létező legbiztosabb befektetés Diane Pearson: Csárdás Férfiéhség - Etetni bolondulásig Bíró Lajos: Sok vagyok Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A piac varázslói 2. Az intelligens befektető Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

A piac varázslói 2.-újabb beszélgetéseim top traderekkel -BEFEKTETÉSEK KLASSZIKUSAI SOROZAT

A piac varázslói 2.
Szerző: 
Jack D. Schwager
ISBN: 
978-615-5698-00-2
Terjedelem: 
386 oldal
Listaár: 5.490 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.940 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
A piac varázslói 2. első 10 oldal725.11 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

A piac varázslói első kötete után végre a sorozat második részét is kezébe veheti a magyar közönség. A szerző ott folytatja, ahol előző könyvében abbahagyta: találó kérdéseivel a kiemelkedő eredményeket elért kereskedők elméjébe igyekszik beférkőzni, hogy mi, olvasók, minél kézzelfoghatóbb választ kapjunk a legfontosabb kérdésre: mi szükségeltetik a pénzügyi piacokon a nyeréshez.

 

„Kétféle olvasóközönséget igyekeztem megszólítani: a profi kereskedőket, akik a piacon építik a karrierjüket, és komolyan tanulni akarnak a piacokról, valamint a laikus olvasókat, akik általánosságban érdeklődnek a pénzügyi piacok iránt, és kíváncsiak azokra, akik elképesztő nyereséget értek el egy olyan küzdőtéren, ahol a túlnyomó többség veszít. Úgy gondolom, hogy könyvem a laikusok és a profik számára egyaránt sokat nyújthat, mivel a kereskedési sikert determináló tényezők az élet gyakorlatilag bármilyen területén, bármilyen értelmes cél eléréséhez felhasználhatók."

 – részlet a szerző Előszavából

 

A könyv megjelenését az OTP Private Banking és az OTP Treasury támogatta.

 

 

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás