Michel Roux: Tésztavarázs Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Tésztavarázs T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Mennyei halételek Diane Pearson: Csárdás A létező legbiztosabb befektetés Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Lajos: Sok vagyok Kelemen József: A pénz beszél Rachel Allen: A család kedvencei Férfiéhség - Etetni bolondulásig A piac varázslói 2. Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Hali - Kívánj hármat!!! Az intelligens befektető Szerelmem, Cupcake! Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig George Michael - A poplegenda

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

A Piac varázslói 1. és 2. MOST EGYÜTT, AKCIÓBAN!

A piac varázslói 2.
A piac varászlói 1.
Listaár: 7.340 Ft
Engedmény: 
-30%
Ár: 7.340 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

 Jack D. Schwager két legendás kötetét most együtt, akcióban kínáljuk  ami tradereknek, tőzsdéseknek, befektetőknek és a piac iránt általában érdeklődőknek kötelező!

A csomag  INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, 30% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETŐ!

 

A piac varázslói első kötete után végre a sorozat második részét is kezébe veheti a magyar közönség. A szerző ott folytatja, ahol előző könyvében abbahagyta: találó kérdéseivel a kiemelkedő eredményeket elért kereskedők elméjébe igyekszik beférkőzni, hogy mi, olvasók, minél kézzelfoghatóbb választ kapjunk a legfontosabb kérdésre: mi szükségeltetik a pénzügyi piacokon a nyeréshez.

 

 

A könyv megjelenését az OTP Private Banking és az OTP Treasury támogatta.

 

Listaár: 
10 480 Ft

Feliratkozás