Spekulánsoknak-A Piac varázslói 1. és 2. és az Egy spekuláns feljegyzései MOST EGYÜTT, AKCIÓBAN! | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Az intelligens befektető front oldal Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Gordon Ramsay: Mennyei halételek Rachel Allen: A család kedvencei Mennyei halételek front Bíró Lajos: Sok vagyok Kelemen József: A pénz beszél A létező legbiztosabb befektetés Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Hali - Kívánj hármat!!! Michel Roux: Tésztavarázs Szeretetkonyha George Michael - A poplegenda A piac varázslói 2. Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Diane Pearson: Csárdás Az intelligens befektető Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Szerelmem, Cupcake! Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Spekulánsoknak-A Piac varázslói 1. és 2. és az Egy spekuláns feljegyzései MOST EGYÜTT, AKCIÓBAN!

A piac varázslói 2.
A piac varászlói 1.
Listaár: 11.980 Ft
Engedmény: 
-25%
Ár: 11.980 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

 Jack D. Schwager két legendás kötetét es a világ valaha élt legnagyobb spekulánsáról, Jesse Livermore-ról szóló könyvet most együtt, akcióban kínáljuk  ami tradereknek, tőzsdéseknek, befektetőknek és a piac iránt általában érdeklődőknek kötelező!

A csomag  INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, 25% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETŐ!

 

A piac varázslói első kötete után végre a sorozat második részét is kezébe veheti a magyar közönség. A szerző ott folytatja, ahol előző könyvében abbahagyta: találó kérdéseivel a kiemelkedő eredményeket elért kereskedők elméjébe igyekszik beférkőzni, hogy mi, olvasók, minél kézzelfoghatóbb választ kapjunk a legfontosabb kérdésre: mi szükségeltetik a pénzügyi piacokon a nyeréshez.

A legendás Jesse Livermore életében négyszer épített fel (és vesztett el) óriási vagyont tőzsdei spekulációval. A "Shortos srác" karrierje minden tőzsdével foglalkozó ember számára alapvetés.

 

 

A könyv megjelenését az OTP Private Banking és az OTP Treasury támogatta.

 

Listaár: 
15 970 Ft
Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás