T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Hali - Kívánj hármat!!! Szerelmem, Cupcake! Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Az intelligens befektető Bíró Lajos: Sok vagyok A létező legbiztosabb befektetés George Michael - A poplegenda A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Diane Pearson: Csárdás Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Kelemen József: A pénz beszél A piac varázslói 2. Michel Roux: Tésztavarázs Tésztavarázs Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Neil Perry: Jól enni, jól lenni

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

A Piac varázslói 1. és 2. MOST EGYÜTT, AKCIÓBAN!

A piac varázslói 2.
A piac varászlói 1.
Listaár: 7.340 Ft
Engedmény: 
-30%
Ár: 7.340 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

 Jack D. Schwager két legendás kötetét most együtt, akcióban kínáljuk  ami tradereknek, tőzsdéseknek, befektetőknek és a piac iránt általában érdeklődőknek kötelező!

A csomag  INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, 30% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETŐ!

 

A piac varázslói első kötete után végre a sorozat második részét is kezébe veheti a magyar közönség. A szerző ott folytatja, ahol előző könyvében abbahagyta: találó kérdéseivel a kiemelkedő eredményeket elért kereskedők elméjébe igyekszik beférkőzni, hogy mi, olvasók, minél kézzelfoghatóbb választ kapjunk a legfontosabb kérdésre: mi szükségeltetik a pénzügyi piacokon a nyeréshez.

 

 

A könyv megjelenését az OTP Private Banking és az OTP Treasury támogatta.

 

Listaár: 
10 480 Ft

Feliratkozás