Spekulánsoknak-A Piac varázslói 1. és 2., Egy spekuláns feljegyzései és a Hogyan kereskedjünk részvényekkel MOST EGYÜTT, AKCIÓBAN! | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Gordon Ramsay: Mennyei halételek Bíró Lajos: Sok vagyok Hali - Kívánj hármat!!! Neil Perry: Jól enni, jól lenni Diane Pearson: Csárdás Rachel Allen: A család kedvencei Szeretetkonyha Michel Roux: Tésztavarázs T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Kelemen József: A pénz beszél Férfiéhség - Etetni bolondulásig A létező legbiztosabb befektetés Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Tésztavarázs Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Az intelligens befektető front oldal Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó A piac varázslói 2. Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Az intelligens befektető A piac varázslói 2. George Michael - A poplegenda Szerelmem, Cupcake! Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Spekulánsoknak-A Piac varázslói 1. és 2., Egy spekuláns feljegyzései és a Hogyan kereskedjünk részvényekkel MOST EGYÜTT, AKCIÓBAN!

A piac varázslói 2.
A piac varászlói 1.
Listaár: 16.100 Ft
Engedmény: 
-25%
Ár: 16.100 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

 Jack D. Schwager két legendás kötetét es a világ valaha élt legnagyobb spekulánsáról, Jesse Livermore-ról szóló könyvet most együtt, akcióban kínáljuk  ami tradereknek, tőzsdéseknek, befektetőknek és a piac iránt általában érdeklődőknek kötelező!

A csomag novemberben bővült a valaha élt legnagyobb spekuláns, Jesse Livermore egyetlen saját könyvével, a Hogyan kereskedjünk részvényekkel.

A csomag  INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, 25% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETŐ JANUÁR 31-IG!

 

A piac varázslói első kötete után végre a sorozat második részét is kezébe veheti a magyar közönség. A szerző ott folytatja, ahol előző könyvében abbahagyta: találó kérdéseivel a kiemelkedő eredményeket elért kereskedők elméjébe igyekszik beférkőzni, hogy mi, olvasók, minél kézzelfoghatóbb választ kapjunk a legfontosabb kérdésre: mi szükségeltetik a pénzügyi piacokon a nyeréshez. (A piac varázslói 1, A piac varázslói 2)

A legendás Jesse Livermore életében négyszer épített fel (és vesztett el) óriási vagyont tőzsdei spekulációval. A "Shortos srác" karrierje minden tőzsdével foglalkozó ember számára alapvetés. (Egy spekuláns feljegyzései)

Azonban nemcsak élete története tanulságos hanem igazi kurriózum a mindig titokzatos tőzsde spekuláns egyetlen, 1940-ben megjelent saját könyvének magyar kiadása melyben nagyon bölcs és a körömszakadtáig ismételt szabályok következetes betartására inti azon bátrakat, akik kimerészkednek a tőszde rendkívül színes, izgalmas, de egyben életveszélyes pályájára. (Hogyan kereskedjünk részvényekkel)

 

 

A könyv megjelenését az OTP Private Banking és az OTP Treasury támogatta.

 

Listaár: 
21 460 Ft
Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás