Akarom, mert makaron! | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Kelemen József: A pénz beszél Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Hali - Kívánj hármat!!! Bíró Lajos: Sok vagyok Michel Roux: Tésztavarázs Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Gordon Ramsay: Mennyei halételek A létező legbiztosabb befektetés Mennyei halételek front Az intelligens befektető A piac varázslói 2. Az intelligens befektető front oldal Férfiéhség - Etetni bolondulásig Szeretetkonyha Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Diane Pearson: Csárdás Tésztavarázs T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Szerelmem, Cupcake! Rachel Allen: A család kedvencei Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében A piac varázslói 2. Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek George Michael - A poplegenda Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Akarom, mert makaron!

Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó
Szerző: 
Jill Colonna
Terjedelem: 
128 oldal
Méret: 
190 x 234 mm
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.590 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
Akarom mert makaron részlet2.62 MB
Értékeld: 
0
No votes yet

A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje Párizsban él. Ez azt jelenti, hogy nem a levegőbe beszél, amikor meggyőződéssel állítja: Te is készíthetsz igazi, párizsi macaront, akár egy született francia – hiszen neki már nagyon is sikerült!

Jill így ajánlja a macaront a leendő függőknek: „Ha egyszer elkészíted, a rabjává válsz. A macaron elképesztően finom, és egyedülállóan stílusos csemege. A családod és a barátaid is varázslat alá kerülnek általa: nyújtsd át nekik akár elragadó ajándékként vagy esküvői figyelmességként, lepd meg őket étvágygerjesztő és látványos macaron aperitiffel, amikor vendégül látod őket vacsorára, vagy rukkolj elő vele édes levezetőként az étkezés végén, mintegy megkoronázva azt. Csakhogy nem szükséges egy vagyont kiadnod macaronra, mert igenis el tudod készíteni Te magad!”

Jill lépésről lépésre, érthetően és kiválóan kalauzol végig valamennyi fázison, fanyar humorral osztja meg tapasztalatait olvasóival. Teszi mindezt azért, hogy bárki képessé váljon ezeknek az aprócska, ízekben és színekben tobzódó kis csodáknak az előállítására – akárcsak egy született francia. 

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás