A piac varázslói 2. Bomba jazz csomag T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Diane Pearson: Csárdás Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Szerelmem, Cupcake! Kelemen József: A pénz beszél Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Gordon Ramsay: Mennyei halételek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei Neil Perry: Jól enni, jól lenni Michel Roux: Tésztavarázs Bíró Lajos: Sok vagyok Hali - Kívánj hármat!!! George Michael - A poplegenda Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

Akarom, mert makaron!

Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó
Szerző: 
Jill Colonna
Terjedelem: 
128 oldal
Méret: 
190 x 234 mm
Listaár: 3.740 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.370 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
Akarom mert makaron részlet2.62 MB
Értékeld: 
0
No votes yet

A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje Párizsban él. Ez azt jelenti, hogy nem a levegőbe beszél, amikor meggyőződéssel állítja: Te is készíthetsz igazi, párizsi macaront, akár egy született francia – hiszen neki már nagyon is sikerült!

Jill így ajánlja a macaront a leendő függőknek: „Ha egyszer elkészíted, a rabjává válsz. A macaron elképesztően finom, és egyedülállóan stílusos csemege. A családod és a barátaid is varázslat alá kerülnek általa: nyújtsd át nekik akár elragadó ajándékként vagy esküvői figyelmességként, lepd meg őket étvágygerjesztő és látványos macaron aperitiffel, amikor vendégül látod őket vacsorára, vagy rukkolj elő vele édes levezetőként az étkezés végén, mintegy megkoronázva azt. Csakhogy nem szükséges egy vagyont kiadnod macaronra, mert igenis el tudod készíteni Te magad!”

Jill lépésről lépésre, érthetően és kiválóan kalauzol végig valamennyi fázison, fanyar humorral osztja meg tapasztalatait olvasóival. Teszi mindezt azért, hogy bárki képessé váljon ezeknek az aprócska, ízekben és színekben tobzódó kis csodáknak az előállítására – akárcsak egy született francia. 

Feliratkozás