Az intelligens befektető. Befektetések klasszikusai sorozat. | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Bíró Lajos: Sok vagyok Az intelligens befektető front oldal Szeretetkonyha Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek George Michael - A poplegenda T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Mennyei halételek front Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Diane Pearson: Csárdás Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Rachel Allen: A család kedvencei Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Férfiéhség - Etetni bolondulásig Neil Perry: Jól enni, jól lenni Hali - Kívánj hármat!!! Kelemen József: A pénz beszél Michel Roux: Tésztavarázs A létező legbiztosabb befektetés Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Gordon Ramsay: Mennyei halételek A piac varázslói 2. Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A piac varázslói 2. Az intelligens befektető Szerelmem, Cupcake! Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Az intelligens befektető. Befektetések klasszikusai sorozat.

Szerző: 
Benjamin Graham
Terjedelem: 
517 oldal
Listaár: 7.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 7.190 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
intelligens-1-20.pdf444.65 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

A könyv megjelenését az OTP Private Banking és az OTP Treasury támogatta.

 

„Egyértelműen a legjobb könyv amit a befektetésekről valaha is írtak!”- ezekkel a szavakkal méltatta Warren Buffet, a világ legnagyobb befektetési guruja tanárának és mentorának örök érvényű pénzügyi bibliáját. Benjamin Graham amerikai közgazdász és befektető, az érték alapú befektetés atyja, 1949-ben írta mára már klasszikussá vált könyvét. Hogyan lehet időszerű egy több mint fél évszázada írt pénzügyi mű?

Graham többször, utoljára 1973-ban dolgozta át munkáját. Jason Zweig pénzügyi szakíró 2003-ban lábjegyzetekkel egészítette ki Graham eredeti szövegét, illetve minden fejezethez kommentárokat írt.

Másrészt a szerző nagyon éles különbséget tesz a spekuláns és a befektető között. Könyve nem azoknak szól, akik azt szeretnék megtudni, hogy miként lehet a pénzügyi piacokon egy hónapon, egy éven vagy akár három éven belül meggazdagodni. Éppen ellenkezőleg, azok fogják a legnagyobb haszonnal forgatni, akik élethosszig tartó befektetéseikhez kívánnak iránymutatást kapni – vagyis nem spekulánsként, hanem intelligens befektetőként tevékenykedni

Harmadrészt, ahogy Graham is megállapítja, „Plus ça change plus c'est la même chose”– vagyis minél inkább változik, annál inkább ugyanaz marad. Ennek fényében nem csoda, hogy Zweig – akinek személyében a szerző méltó társra lelt – a Graham által a 60-as évekből, illetve a 70-es évek elejéről hozott konkrét példák mindegyikének megtalálta a közelmúltbeli megfelelőjét.

Azt, hogy Graham tanításain nem fogott az idő, leghíresebb tanítványának, Warren Buffetnak az eredményei is igazolják. Buffet, akinek bevallása szerint ez a könyv adta meg befektetői karrierjének legnagyobb lökését, előszót és függeléket írt a könyv a magyar kiadás alapjául szolgáló 2003-as átdolgozásához.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás