Gordon Ramsay: Mennyei halételek Diane Pearson: Csárdás T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok A létező legbiztosabb befektetés Hali - Kívánj hármat!!! Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Az intelligens befektető Michel Roux: Tésztavarázs Férfiéhség - Etetni bolondulásig George Michael - A poplegenda Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Az intelligens befektető front oldal Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Bíró Lajos: Sok vagyok Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Szerelmem, Cupcake! A piac varázslói 2. Kelemen József: A pénz beszél A piac varázslói 2. Tésztavarázs Rachel Allen: A család kedvencei

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

George Michael - A poplegenda

George Michael - A poplegenda
Szerző: 
Rob Jovanovic
Listaár: 2.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 2.690 Ft
Értékeld: 
0
No votes yet

George Michael talány. A legnyitottabb és legtöbbet nyilatkozó popsztárok egyike, aki ugyanakkor elszántan védelmezi magánéletét.

A Wham! 1981-es megalakulásától a legmerészebb álmait is túlszárnyalva szegődött nyomába hírnév és vagyon. A Wham! hangzása fémjelezte az 1980-as évek zenei világát, de miután 1986-ban felbomlott, Michael szólóénekesként még többre vitte.

Rob Jovanovic George Michaelről írt életrajza elemzi Michael zenei teljesítményét és stílusteremtő videóit, többek között a 2006-os turnét dokumentáló anyagot, amellyel Michael visszatért a zenei ipar senkiföldjéről. Kitér azokra a problémákra is, amelyek a szupersztárt manapság nyomasztják, és megerősíti kulturális ikonként elfoglalt helyét.

„Michael életútját kellő tisztelettel térképezi fel az író, aki teljesen tisztában van a történet hősének értékeivel.”

Record Collector

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás