Michel Roux: Tésztavarázs Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Diane Pearson: Csárdás Szerelmem, Cupcake! T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Férfiéhség - Etetni bolondulásig Bíró Lajos: Sok vagyok A létező legbiztosabb befektetés Hali - Kívánj hármat!!! Kelemen József: A pénz beszél Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Az intelligens befektető A piac varázslói 2. George Michael - A poplegenda Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Gordon Ramsay: Mennyei halételek Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Tésztavarázs Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

George Michael - A poplegenda

George Michael - A poplegenda
Szerző: 
Rob Jovanovic
Listaár: 2.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 2.690 Ft
Értékeld: 
0
No votes yet

George Michael talány. A legnyitottabb és legtöbbet nyilatkozó popsztárok egyike, aki ugyanakkor elszántan védelmezi magánéletét.

A Wham! 1981-es megalakulásától a legmerészebb álmait is túlszárnyalva szegődött nyomába hírnév és vagyon. A Wham! hangzása fémjelezte az 1980-as évek zenei világát, de miután 1986-ban felbomlott, Michael szólóénekesként még többre vitte.

Rob Jovanovic George Michaelről írt életrajza elemzi Michael zenei teljesítményét és stílusteremtő videóit, többek között a 2006-os turnét dokumentáló anyagot, amellyel Michael visszatért a zenei ipar senkiföldjéről. Kitér azokra a problémákra is, amelyek a szupersztárt manapság nyomasztják, és megerősíti kulturális ikonként elfoglalt helyét.

„Michael életútját kellő tisztelettel térképezi fel az író, aki teljesen tisztában van a történet hősének értékeivel.”

Record Collector

Feliratkozás