Rachel Allen: A család kedvencei | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései A piac varázslói 2. Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Az intelligens befektető front oldal Férfiéhség - Etetni bolondulásig Rachel Allen: A család kedvencei Szeretetkonyha Diane Pearson: Csárdás Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Kelemen József: A pénz beszél Gordon Ramsay: Mennyei halételek Michel Roux: Tésztavarázs Bíró Lajos: Sok vagyok T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok A létező legbiztosabb befektetés A piac varázslói 2. George Michael - A poplegenda Szerelmem, Cupcake! Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Az intelligens befektető Hali - Kívánj hármat!!! Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Rachel Allen: A család kedvencei

Rachel Allen: A család kedvencei
Szerző: 
Rachel Allen
Terjedelem: 
236 oldal
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A TV Paprika nézői már jól ismerik  Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN - ez Rachel Allen mottója.

Rachel stílusa mindenekfelett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is.

A BBC /ahol műsorai nagy sikerrel futnak/ minősítése szerint Rachel az „Ír szakácskirálynő”,

A Good Food Magazin szerint pedig az ír konyhát végleg elhelyezte a világ gasztrotérképén.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás