Rachel Allen: A család kedvencei | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
A piac varázslói 2. Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Diane Pearson: Csárdás Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Hali - Kívánj hármat!!! Az intelligens befektető front oldal Gordon Ramsay: Mennyei halételek Szeretetkonyha Neil Perry: Jól enni, jól lenni Tésztavarázs Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében George Michael - A poplegenda T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok A piac varázslói 2. Kelemen József: A pénz beszél Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Michel Roux: Tésztavarázs Bíró Lajos: Sok vagyok Szerelmem, Cupcake! Az intelligens befektető Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Rachel Allen: A család kedvencei A létező legbiztosabb befektetés Férfiéhség - Etetni bolondulásig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Rachel Allen: A család kedvencei

Rachel Allen: A család kedvencei
Szerző: 
Rachel Allen
Terjedelem: 
236 oldal
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A TV Paprika nézői már jól ismerik  Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN - ez Rachel Allen mottója.

Rachel stílusa mindenekfelett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is.

A BBC /ahol műsorai nagy sikerrel futnak/ minősítése szerint Rachel az „Ír szakácskirálynő”,

A Good Food Magazin szerint pedig az ír konyhát végleg elhelyezte a világ gasztrotérképén.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás