Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A piac varázslói 2. George Michael - A poplegenda Diane Pearson: Csárdás Az intelligens befektető T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Bíró Lajos: Sok vagyok A létező legbiztosabb befektetés Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Hali - Kívánj hármat!!! Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Tésztavarázs Szerelmem, Cupcake! Kelemen József: A pénz beszél Rachel Allen: A család kedvencei Neil Perry: Jól enni, jól lenni Michel Roux: Tésztavarázs Gordon Ramsay: Mennyei halételek A piac varázslói 2. Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Férfiéhség - Etetni bolondulásig Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Rachel Allen: A család kedvencei

Rachel Allen: A család kedvencei
Szerző: 
Rachel Allen
Terjedelem: 
236 oldal
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A TV Paprika nézői már jól ismerik  Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN - ez Rachel Allen mottója.

Rachel stílusa mindenekfelett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is.

A BBC /ahol műsorai nagy sikerrel futnak/ minősítése szerint Rachel az „Ír szakácskirálynő”,

A Good Food Magazin szerint pedig az ír konyhát végleg elhelyezte a világ gasztrotérképén.

Feliratkozás