A létező legbiztosabb befektetés Bíró Lajos: Sok vagyok T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Kelemen József: A pénz beszél Michel Roux: Tésztavarázs Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek A piac varázslói 2. Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Férfiéhség - Etetni bolondulásig Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Rachel Allen: A család kedvencei Hali - Kívánj hármat!!! Diane Pearson: Csárdás George Michael - A poplegenda A piac varázslói 2. Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Gordon Ramsay: Mennyei halételek Tésztavarázs Szerelmem, Cupcake! Az intelligens befektető Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Rachel Allen: A család kedvencei

Rachel Allen: A család kedvencei
Szerző: 
Rachel Allen
Terjedelem: 
236 oldal
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A TV Paprika nézői már jól ismerik  Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN - ez Rachel Allen mottója.

Rachel stílusa mindenekfelett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is.

A BBC /ahol műsorai nagy sikerrel futnak/ minősítése szerint Rachel az „Ír szakácskirálynő”,

A Good Food Magazin szerint pedig az ír konyhát végleg elhelyezte a világ gasztrotérképén.

Feliratkozás