Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Michel Roux: Tésztavarázs Kelemen József: A pénz beszél Diane Pearson: Csárdás A piac varázslói 2. T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A létező legbiztosabb befektetés Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Gordon Ramsay: Mennyei halételek Szerelmem, Cupcake! Bíró Lajos: Sok vagyok Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Rachel Allen: A család kedvencei Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Szeretetkonyha George Michael - A poplegenda Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. Az intelligens befektető Hali - Kívánj hármat!!! Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Az intelligens befektető front oldal Férfiéhség - Etetni bolondulásig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Akciós ajánlatunk

 
Szeretetkonyha
Listaár: 
4 990 Ft
Engedmény: 
-20%
Ár: 3.990 Ft

ELŐRENDELÉSI AKCIÓBAN OKTÓBER 15-IG! Légrádi Ildikó gazdasági mérnök, mentálhigiénés szakember és képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó, aki tartott előadást itthon és határon túl is. Kiss Mona speciális blogger, sütő-főző tanfolyamokat tart, számos rendezvényen vesz részt, mint előadó. Alapító tagja a Tegyünk Együtt egymásért csapatának, a Csak a Mentes szakmai partnere, az Ételem.hu egyik szakértője..

 
Az intelligens befektető front oldal
Közönséges részvények front oldal
Warren Buffett front oldal
A létező legbiztosabb befektetés front oldal
Listaár: 
24 960 Ft
Engedmény: 
-35%
Ár: 16.220 Ft

Azoknak ajánljuk a válogatást akik hosszú távra, felelősen tervezik pénzügyeiket és lehetőleg biztos, magas hozammal szeretnék viszontlátni befektetett tőkéjüket. Az ajánlott irodalmak az értékalapú befektetések és az osztalék maximalizálás területére kalauzolják az olvasót. Senki nem számítson hirtelen meggazdagodásra, óriási pénzek rövid idő alatti felhalmozására. Ellenben aki kis rizikóval, felelősen , hosszú távra befektetve magasabb hozamot szeretne elérni az átlagos kötvény befektetések profitjánál annak kötelezőek az alábbi , abszolút klasszikusnak számító könyvek.

 
A piac varázslói 2.
A piac varászlói 1.
Listaár: 
15 970 Ft
Engedmény: 
-25%
Ár: 11.980 Ft

 Jack D. Schwager két legendás kötetét es a világ valaha élt legnagyobb spekulánsáról, Jesse Livermore-ról szóló könyvet most együtt, akcióban kínáljuk  ami tradereknek, tőzsdéseknek, befektetőknek és a piac iránt általában érdeklődőknek kötelező!

A csomag  INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL, 25% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETŐ!

 

 
Az intelligens befektető
Közönséges részvények
A piac varázslói
A piac varázslói 2
Egy spekuláns feljegyzései
Warren Buffet jelenti
Listaár: 
40 930 Ft
Engedmény: 
-40%
Ár: 24.560 Ft

Kis és nagybefektetőknek, spekulánsoknak, megtakarítóknak, profiknak és amatőröknek KIHAGYHATATLAN!

Az Intelligens befektető mint alapmű mellet kaphatsz leckéket  Warren Buffet-től, tanácsokat tradereknek a legnagyobbaktól, Philip Fisher meglátásait konzervatív részvénybefektetőknek, egy lebilincselő történetet spekulánsoknak az egyik leghíresebbtől és végül de nem utolsó sorban bevezetést az osztalék befektetés világába!

Most mind egyszerre, 40% kedvezménnyel, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

 

 
Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó
Szerző: 
Jill Colonna
Listaár: 
3 990 Ft
Engedmény: 
-20%
Ár: 3.190 Ft

A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje Párizsban él. Ez azt jelenti, hogy nem a levegőbe beszél, amikor meggyőződéssel állítja: Te is készíthetsz igazi, párizsi macaront, akár egy született francia – hiszen neki már nagyon is sikerült!

 
Michel Roux: Tésztavarázs
Szerző: 
Michel Roux
Listaár: 
5 950 Ft
Engedmény: 
-20%
Ár: 4.760 Ft

MOST 20% KEDVEZMÉNNYEL SZEPTEMBER 30-IG!

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás