Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Férfiéhség - Etetni bolondulásig Tésztavarázs Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Michel Roux: Tésztavarázs Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Gordon Ramsay: Mennyei halételek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Szerelmem, Cupcake! Rachel Allen: A család kedvencei Bíró Lajos: Sok vagyok Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A piac varázslói 2. Hali - Kívánj hármat!!! A piac varázslói 2. T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok George Michael - A poplegenda Az intelligens befektető A létező legbiztosabb befektetés Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Kelemen József: A pénz beszél Diane Pearson: Csárdás

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Befektetések klasszikusai-A teljes sorozat (7 kötet) akcióban, 40% kedvezménnyel!!

Az intelligens befektető
Közönséges részvények
A piac varázslói
A piac varázslói 2
Egy spekuláns feljegyzései
Warren Buffet jelenti
Listaár: 
38 430 Ft
Engedmény: 
-40%
Ár: 23.000 Ft
Értékeld: 
0
No votes yet

Kis és nagybefektetőknek, spekulánsoknak, megtakarítóknak, profiknak és amatőröknek KIHAGYHATATLAN!

Az Intelligens befektető mint alapmű mellet kaphatsz leckéket  Warren Buffet-től, tanácsokat tradereknek a legnagyobbaktól, Philip Fisher meglátásait konzervatív részvénybefektetőknek, egy lebilincselő történetet spekulánsoknak az egyik leghíresebbtől és végül de nem utolsó sorban bevezetést az osztalék befektetés világába!

Most mind egyszerre, 40% kedvezménnyel, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

 

Feliratkozás