George Michael - A poplegenda Rachel Allen: A család kedvencei Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Diane Pearson: Csárdás Tésztavarázs Az intelligens befektető Michel Roux: Tésztavarázs Férfiéhség - Etetni bolondulásig Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek A piac varázslói 2. Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Bíró Lajos: Sok vagyok Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Az intelligens befektető front oldal Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Szerelmem, Cupcake! A piac varázslói 2. Kelemen József: A pénz beszél Hali - Kívánj hármat!!! Neil Perry: Jól enni, jól lenni A létező legbiztosabb befektetés Gordon Ramsay: Mennyei halételek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Befektetések klasszikusai-A teljes sorozat (7 kötet) akcióban, 40% kedvezménnyel!!

Az intelligens befektető
Közönséges részvények
A piac varázslói
A piac varázslói 2
Egy spekuláns feljegyzései
Warren Buffet jelenti
Listaár: 
39 430 Ft
Engedmény: 
-40%
Ár: 23.660 Ft
Értékeld: 
0
No votes yet

Kis és nagybefektetőknek, spekulánsoknak, megtakarítóknak, profiknak és amatőröknek KIHAGYHATATLAN!

Az Intelligens befektető mint alapmű mellet kaphatsz leckéket  Warren Buffet-től, tanácsokat tradereknek a legnagyobbaktól, Philip Fisher meglátásait konzervatív részvénybefektetőknek, egy lebilincselő történetet spekulánsoknak az egyik leghíresebbtől és végül de nem utolsó sorban bevezetést az osztalék befektetés világába!

Most mind egyszerre, 40% kedvezménnyel, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

 

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás