Gordon Ramsay: Mennyei halételek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Az intelligens befektető front oldal A létező legbiztosabb befektetés A piac varázslói 2. Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Tésztavarázs Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Diane Pearson: Csárdás Szerelmem, Cupcake! Kelemen József: A pénz beszél Michel Roux: Tésztavarázs Bíró Lajos: Sok vagyok Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek A piac varázslói 2. Férfiéhség - Etetni bolondulásig T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Rachel Allen: A család kedvencei George Michael - A poplegenda Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Az intelligens befektető Hali - Kívánj hármat!!!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Befektetések klasszikusai-A teljes sorozat (7 kötet) akcióban, 40% kedvezménnyel!!

Az intelligens befektető
Közönséges részvények
A piac varázslói
A piac varázslói 2
Egy spekuláns feljegyzései
Warren Buffet jelenti
Listaár: 
38 430 Ft
Engedmény: 
-40%
Ár: 23.000 Ft
Értékeld: 
0
No votes yet

Kis és nagybefektetőknek, spekulánsoknak, megtakarítóknak, profiknak és amatőröknek KIHAGYHATATLAN!

Az Intelligens befektető mint alapmű mellet kaphatsz leckéket  Warren Buffet-től, tanácsokat tradereknek a legnagyobbaktól, Philip Fisher meglátásait konzervatív részvénybefektetőknek, egy lebilincselő történetet spekulánsoknak az egyik leghíresebbtől és végül de nem utolsó sorban bevezetést az osztalék befektetés világába!

Most mind egyszerre, 40% kedvezménnyel, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

 

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás