Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Tésztavarázs Szerelmem, Cupcake! George Michael - A poplegenda Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Diane Pearson: Csárdás Rachel Allen: A család kedvencei Hali - Kívánj hármat!!! Kelemen József: A pénz beszél Férfiéhség - Etetni bolondulásig Bíró Lajos: Sok vagyok Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A létező legbiztosabb befektetés Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében A piac varázslói 2. Az intelligens befektető Neil Perry: Jól enni, jól lenni Michel Roux: Tésztavarázs A piac varázslói 2.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Befektetések klasszikusai-A teljes sorozat (7 kötet) akcióban, 40% kedvezménnyel!!

Az intelligens befektető
Közönséges részvények
A piac varázslói
A piac varázslói 2
Egy spekuláns feljegyzései
Warren Buffet jelenti
Listaár: 
38 430 Ft
Engedmény: 
-40%
Ár: 23.000 Ft
Értékeld: 
0
No votes yet

Kis és nagybefektetőknek, spekulánsoknak, megtakarítóknak, profiknak és amatőröknek KIHAGYHATATLAN!

Az Intelligens befektető mint alapmű mellet kaphatsz leckéket  Warren Buffet-től, tanácsokat tradereknek a legnagyobbaktól, Philip Fisher meglátásait konzervatív részvénybefektetőknek, egy lebilincselő történetet spekulánsoknak az egyik leghíresebbtől és végül de nem utolsó sorban bevezetést az osztalék befektetés világába!

Most mind egyszerre, 40% kedvezménnyel, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

 

Feliratkozás