Mennyei halételek | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Gordon Ramsay: Mennyei halételek A piac varázslói 2. Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Az intelligens befektető front oldal Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Rachel Allen: A család kedvencei Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek A piac varázslói 2. Diane Pearson: Csárdás Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Szeretetkonyha Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Az intelligens befektető Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Lajos: Sok vagyok A létező legbiztosabb befektetés Kelemen József: A pénz beszél Hali - Kívánj hármat!!! Férfiéhség - Etetni bolondulásig Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Michel Roux: Tésztavarázs Szerelmem, Cupcake! Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó George Michael - A poplegenda Tésztavarázs

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Mennyei halételek

Gordon Ramsay: Mennyei halételek
Szerző: 
Gordon Ramsay
ISBN: 
978-963-06-9526-8
Terjedelem: 
224 oldal
Méret: 
225X275X20 mm
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.375 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf  a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú  fogásairól ismert. Miután a Passion For Flavour (Ízek bűvöletében - T.bálint Kiadó, 2010) c. könyve elnyerte a Glenfiddich Év Könyve díjat, figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, melyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire.

A könyv kifejezetten azokat a hobbi szakácsokat célozza meg, akik eddig talán még soha nem tapasztalták azt az örömet és dicsőséget, amit a tengeri fogások elkészítése okozhat.

Halételei gyorsan elkészíthetőek, egészségesek és rendkívül változatosak, pontosan illeszkednek Gordon főzési stílusába, melynek alapja a frissesség és a különlegesség. Ezt a két jellemzőt szem előtt tartva a „Mennyei halételek” – száz színes fényképpel illusztrálva – összefoglaló képet ad arról, hogy milyennek kell lennie egy páratlan fogásnak.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás