Bíró Lajos: Sok vagyok Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Rachel Allen: A család kedvencei Diane Pearson: Csárdás A piac varázslói 2. Az intelligens befektető Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó George Michael - A poplegenda Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Hali - Kívánj hármat!!! A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Bomba jazz csomag Kelemen József: A pénz beszél Gordon Ramsay: Mennyei halételek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Michel Roux: Tésztavarázs Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Szerelmem, Cupcake! Neil Perry: Jól enni, jól lenni

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

Mennyei halételek

Gordon Ramsay: Mennyei halételek
Szerző: 
Gordon Ramsay
ISBN: 
978-963-06-9526-8
Terjedelem: 
224 oldal
Méret: 
225X275X20 mm
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.375 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf  a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú  fogásairól ismert. Miután a Passion For Flavour (Ízek bűvöletében - T.bálint Kiadó, 2010) c. könyve elnyerte a Glenfiddich Év Könyve díjat, figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, melyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire.

A könyv kifejezetten azokat a hobbi szakácsokat célozza meg, akik eddig talán még soha nem tapasztalták azt az örömet és dicsőséget, amit a tengeri fogások elkészítése okozhat.

Halételei gyorsan elkészíthetőek, egészségesek és rendkívül változatosak, pontosan illeszkednek Gordon főzési stílusába, melynek alapja a frissesség és a különlegesség. Ezt a két jellemzőt szem előtt tartva a „Mennyei halételek” – száz színes fényképpel illusztrálva – összefoglaló képet ad arról, hogy milyennek kell lennie egy páratlan fogásnak.

Feliratkozás