A létező legbiztosabb befektetés George Michael - A poplegenda Diane Pearson: Csárdás Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Szerelmem, Cupcake! Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Tésztavarázs Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Férfiéhség - Etetni bolondulásig Az intelligens befektető Rachel Allen: A család kedvencei Hali - Kívánj hármat!!! T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Bíró Lajos: Sok vagyok Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Michel Roux: Tésztavarázs Kelemen József: A pénz beszél A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Mennyei halételek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek A piac varázslói 2.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

Mennyei halételek

Gordon Ramsay: Mennyei halételek
Szerző: 
Gordon Ramsay
ISBN: 
978-963-06-9526-8
Terjedelem: 
224 oldal
Méret: 
225X275X20 mm
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.375 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf  a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú  fogásairól ismert. Miután a Passion For Flavour (Ízek bűvöletében - T.bálint Kiadó, 2010) c. könyve elnyerte a Glenfiddich Év Könyve díjat, figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, melyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire.

A könyv kifejezetten azokat a hobbi szakácsokat célozza meg, akik eddig talán még soha nem tapasztalták azt az örömet és dicsőséget, amit a tengeri fogások elkészítése okozhat.

Halételei gyorsan elkészíthetőek, egészségesek és rendkívül változatosak, pontosan illeszkednek Gordon főzési stílusába, melynek alapja a frissesség és a különlegesség. Ezt a két jellemzőt szem előtt tartva a „Mennyei halételek” – száz színes fényképpel illusztrálva – összefoglaló képet ad arról, hogy milyennek kell lennie egy páratlan fogásnak.

Feliratkozás