Az intelligens befektető Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Rachel Allen: A család kedvencei A piac varázslói 2. Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. George Michael - A poplegenda Szerelmem, Cupcake! Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek A létező legbiztosabb befektetés Diane Pearson: Csárdás Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Tésztavarázs Gordon Ramsay: Mennyei halételek Hali - Kívánj hármat!!! Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Kelemen József: A pénz beszél Az intelligens befektető front oldal Michel Roux: Tésztavarázs Bíró Lajos: Sok vagyok

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Sok vagyok

Bíró Lajos: Sok vagyok
Szerző: 
Bíró Lajos
ISBN: 
978-963-89024-0-5
Terjedelem: 
241 oldal
Méret: 
205 X 290 mm
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
Bíró Lajos: Sok vagyok - részlet533.13 KB
Értékeld: 
5
Average: 5 (1 vote)

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi „szakma-narkós”, a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának – bevallja, hogy nagyon élvezi. 

Botrányos finomságai, pofátlan ínyencségei 153 válogatott receptje, életének izgalmas, olvasmányos sztorijai, szakmai hitvallása, életfelfogása hamar meghódítják a mai hedonista „krúdygyulákat” éppúgy, mint a divatos, sznob hobbiszakácsokat és a hétpróbás vagy éppen abszolút kezdő háziasszonyokat. Az igazi MAGYAR konyha legjobb hagyományainak ÚJRATEREMTŐJE, ÚJRAGONDOLÓJA, akinél semmi sem az, aminek látszik, mégis minden kompozíciója az üzeni: na, most megtudod, milyen is igazából a kedvenc ételed! Tudod, hogyan kell tányért kihúzni, halat prádosítani, libamájat szuvidolni, borjút konfitálni? Azt hiszed, nem tudsz főzni? Vagy úgy eddig úgy gondoltad, tudsz?!  Ezzel a könyvvel minden kétséged szertefoszlik, minden kérdésedre választ kapsz, mielőtt a konyhába indulsz szerencsét próbálni – és ha már ott vagy, akkor is. 

Ez a könyv Bíró Lajosról szól. Még akkor is, ha valamelyik elképesztően egyszerű, meghökkentően finom ételének receptjét olvasod is éppen!

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás