Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Férfiéhség - Etetni bolondulásig Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Az intelligens befektető George Michael - A poplegenda Diane Pearson: Csárdás Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Tésztavarázs T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Rachel Allen: A család kedvencei Kelemen József: A pénz beszél Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Szerelmem, Cupcake! Hali - Kívánj hármat!!! Gordon Ramsay: Mennyei halételek A piac varázslói 2. Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Lajos: Sok vagyok Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A létező legbiztosabb befektetés Michel Roux: Tésztavarázs A piac varázslói 2. Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

Sok vagyok

Bíró Lajos: Sok vagyok
Szerző: 
Bíró Lajos
ISBN: 
978-963-89024-0-5
Terjedelem: 
241 oldal
Méret: 
205 X 290 mm
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
Bíró Lajos: Sok vagyok - részlet533.13 KB
Értékeld: 
5
Average: 5 (1 vote)

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi „szakma-narkós”, a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának – bevallja, hogy nagyon élvezi. 

Botrányos finomságai, pofátlan ínyencségei 153 válogatott receptje, életének izgalmas, olvasmányos sztorijai, szakmai hitvallása, életfelfogása hamar meghódítják a mai hedonista „krúdygyulákat” éppúgy, mint a divatos, sznob hobbiszakácsokat és a hétpróbás vagy éppen abszolút kezdő háziasszonyokat. Az igazi MAGYAR konyha legjobb hagyományainak ÚJRATEREMTŐJE, ÚJRAGONDOLÓJA, akinél semmi sem az, aminek látszik, mégis minden kompozíciója az üzeni: na, most megtudod, milyen is igazából a kedvenc ételed! Tudod, hogyan kell tányért kihúzni, halat prádosítani, libamájat szuvidolni, borjút konfitálni? Azt hiszed, nem tudsz főzni? Vagy úgy eddig úgy gondoltad, tudsz?!  Ezzel a könyvvel minden kétséged szertefoszlik, minden kérdésedre választ kapsz, mielőtt a konyhába indulsz szerencsét próbálni – és ha már ott vagy, akkor is. 

Ez a könyv Bíró Lajosról szól. Még akkor is, ha valamelyik elképesztően egyszerű, meghökkentően finom ételének receptjét olvasod is éppen!

Feliratkozás