Tésztavarázs | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Az intelligens befektető front oldal Rachel Allen: A család kedvencei Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig George Michael - A poplegenda A piac varázslói 2. Hali - Kívánj hármat!!! Bíró Lajos: Sok vagyok T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Szerelmem, Cupcake! Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Michel Roux: Tésztavarázs Az intelligens befektető Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Kelemen József: A pénz beszél A létező legbiztosabb befektetés Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Tésztavarázs Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek A piac varázslói 2. Diane Pearson: Csárdás Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Szeretetkonyha Férfiéhség - Etetni bolondulásig Gordon Ramsay: Mennyei halételek Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Tésztavarázs

Michel Roux: Tésztavarázs
Szerző: 
Michel Roux
Terjedelem: 
303 oldal
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.350 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
Michel Roux: Tésztavarázs, 1-10. oldal169.07 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

 

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.

Minden fejezet egy meghatározott tésztafélére épül és ennek az alaptésztának az elkészítési technikáját lépésről lépésre mutatja be. Az ezt követő receptek az alaptészta különböző felhasználási módozatainak a lehetőségét ismertetik- édes és sós tésztaételek formájában egyaránt. Lenyűgöző a szerző által felvonultatott klasszikus és modern, sós és édes tészta receptek mennyisége és sokszínűsége.

Végig kitűnően illusztrált szakácskönyv, ami arra született, hogy vezető szerepet töltsön be a tésztakészítés világában.

Listaár: 
5 950 Ft
Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás