Neil Perry: Jól enni, jól lenni Az intelligens befektető Férfiéhség - Etetni bolondulásig A létező legbiztosabb befektetés Michel Roux: Tésztavarázs Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Hali - Kívánj hármat!!! A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Bíró Lajos: Sok vagyok A piac varázslói 2. Kelemen József: A pénz beszél Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Diane Pearson: Csárdás George Michael - A poplegenda Szerelmem, Cupcake! Tésztavarázs Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Gordon Ramsay: Mennyei halételek Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Tésztavarázs

Michel Roux: Tésztavarázs
Szerző: 
Michel Roux
Terjedelem: 
303 oldal
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.350 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

 

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.

Minden fejezet egy meghatározott tésztafélére épül és ennek az alaptésztának az elkészítési technikáját lépésről lépésre mutatja be. Az ezt követő receptek az alaptészta különböző felhasználási módozatainak a lehetőségét ismertetik- édes és sós tésztaételek formájában egyaránt. Lenyűgöző a szerző által felvonultatott klasszikus és modern, sós és édes tészta receptek mennyisége és sokszínűsége.

Végig kitűnően illusztrált szakácskönyv, ami arra született, hogy vezető szerepet töltsön be a tésztakészítés világában.

Feliratkozás