A sikeres rádió | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Az intelligens befektető A létező legbiztosabb befektetés A piac varázslói 2. T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok George Michael - A poplegenda Michel Roux: Tésztavarázs Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Diane Pearson: Csárdás Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Bíró Lajos: Sok vagyok Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Hali - Kívánj hármat!!! Szerelmem, Cupcake! Gordon Ramsay: Mennyei halételek Rachel Allen: A család kedvencei Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Tésztavarázs Az intelligens befektető front oldal Férfiéhség - Etetni bolondulásig Kelemen József: A pénz beszél Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A piac varázslói 2. Szeretetkonyha

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

A sikeres rádió

Szerző: 
Valerie Geller
ISBN: 
978-963-06-9672-2
Terjedelem: 
352 oldal
Méret: 
150 X 230 mm
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft
Értékeld: 
0
No votes yet

VALERIE GELLER , a nemzetközileg elismert rádiós szaktanácsadó vezető rádióadókkal és az elektronikus médiában fontos vállalatcsoportokkal dogozik együtt az Egyesült Államokban és szerte a világon. Rádiós műsorvezetőket, műsorkészítőket és menedzsereket oktat és – A SIKERES RÁDIÓ ALAPJAI címmel- műhelyfoglalkozásokat vezet.

A SIKERES RÁDIÓ új és jelentős mértékben átdolgozott kiadásában az olvasó minden részletre kiterjedő és mélyreható képet kap arról, minként lehet sikereket elérni a rádiózás egyes területein. Valerie Geller a szakmát gyakorlóknak és most tanulóknak egyaránt felbecsülhetetlen értékű eszköztárat nyújt a rádiózás digitális korszakának hajnalán. A rádiózás új korszaka köszönt ránk, ami minden eddiginél nagyobb formátumú kommunikációs személyiségeket, műsorigazgatókat és menedzsereket követel. Ennek a célnak a megvalósításához nyújt e könyv rendkívül értékes segítséget.
 
Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás