Kelemen József: A pénz beszél Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Bomba jazz csomag Férfiéhség - Etetni bolondulásig George Michael - A poplegenda Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében A piac varázslói 2. Michel Roux: Tésztavarázs Rachel Allen: A család kedvencei Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Bíró Lajos: Sok vagyok Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Diane Pearson: Csárdás Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Mennyei halételek Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Hali - Kívánj hármat!!! T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Szerelmem, Cupcake!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

A sikeres rádió

Szerző: 
Valerie Geller
ISBN: 
978-963-06-9672-2
Terjedelem: 
352 oldal
Méret: 
150 X 230 mm
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft
Értékeld: 
0
No votes yet

VALERIE GELLER , a nemzetközileg elismert rádiós szaktanácsadó vezető rádióadókkal és az elektronikus médiában fontos vállalatcsoportokkal dogozik együtt az Egyesült Államokban és szerte a világon. Rádiós műsorvezetőket, műsorkészítőket és menedzsereket oktat és – A SIKERES RÁDIÓ ALAPJAI címmel- műhelyfoglalkozásokat vezet.

A SIKERES RÁDIÓ új és jelentős mértékben átdolgozott kiadásában az olvasó minden részletre kiterjedő és mélyreható képet kap arról, minként lehet sikereket elérni a rádiózás egyes területein. Valerie Geller a szakmát gyakorlóknak és most tanulóknak egyaránt felbecsülhetetlen értékű eszköztárat nyújt a rádiózás digitális korszakának hajnalán. A rádiózás új korszaka köszönt ránk, ami minden eddiginél nagyobb formátumú kommunikációs személyiségeket, műsorigazgatókat és menedzsereket követel. Ennek a célnak a megvalósításához nyújt e könyv rendkívül értékes segítséget.
 

Feliratkozás