Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Hali - Kívánj hármat!!! Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Bomba jazz csomag Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Diane Pearson: Csárdás Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében George Michael - A poplegenda Bíró Lajos: Sok vagyok Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Gordon Ramsay: Mennyei halételek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Michel Roux: Tésztavarázs A piac varázslói 2. Kelemen József: A pénz beszél Férfiéhség - Etetni bolondulásig Az intelligens befektető Szerelmem, Cupcake! Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

A sikeres rádió

Szerző: 
Valerie Geller
ISBN: 
978-963-06-9672-2
Terjedelem: 
352 oldal
Méret: 
150 X 230 mm
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft
Értékeld: 
0
No votes yet

VALERIE GELLER , a nemzetközileg elismert rádiós szaktanácsadó vezető rádióadókkal és az elektronikus médiában fontos vállalatcsoportokkal dogozik együtt az Egyesült Államokban és szerte a világon. Rádiós műsorvezetőket, műsorkészítőket és menedzsereket oktat és – A SIKERES RÁDIÓ ALAPJAI címmel- műhelyfoglalkozásokat vezet.

A SIKERES RÁDIÓ új és jelentős mértékben átdolgozott kiadásában az olvasó minden részletre kiterjedő és mélyreható képet kap arról, minként lehet sikereket elérni a rádiózás egyes területein. Valerie Geller a szakmát gyakorlóknak és most tanulóknak egyaránt felbecsülhetetlen értékű eszköztárat nyújt a rádiózás digitális korszakának hajnalán. A rádiózás új korszaka köszönt ránk, ami minden eddiginél nagyobb formátumú kommunikációs személyiségeket, műsorigazgatókat és menedzsereket követel. Ennek a célnak a megvalósításához nyújt e könyv rendkívül értékes segítséget.
 

Feliratkozás