Gasztronómia | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Michel Roux: Tésztavarázs Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Rachel Allen: A család kedvencei Az intelligens befektető front oldal George Michael - A poplegenda A piac varázslói 2. Az intelligens befektető Gordon Ramsay: Mennyei halételek Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Kelemen József: A pénz beszél Diane Pearson: Csárdás Mennyei halételek front Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Szeretetkonyha Bíró Lajos: Sok vagyok A piac varázslói 2. Szerelmem, Cupcake! A létező legbiztosabb befektetés Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Hali - Kívánj hármat!!!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Gasztronómia

 
Szeretetkonyha
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft

  Légrádi Ildikó gazdasági mérnök, mentálhigiénés szakember és képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó, aki tartott előadást itthon és határon túl is. Kiss Mona speciális blogger, sütő-főző tanfolyamokat tart, számos rendezvényen vesz részt, mint előadó. Alapító tagja a Tegyünk Együtt egymásért csapatának, a Csak a Mentes szakmai partnere, az Ételem.hu egyik szakértője..

 
Bíró Lajos
Listaár: 6.740 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 6.060 Ft

Ez a könyv azért készült, hogy Bíró Lajos, azaz „Lali, a chef” pályafutásának eddigi korszakain keresztül, az ő „szemüvegén át” kicsit megmutassa, összegezze a magyar vendéglátás és ételkészítés fejlődését, változását, a hatvanas évektől egészen napjainkig.Ez a könyv sok szempontból profiknak, sok szempontból lelkes, amatőr hobbiszakácsoknak szól.Ez a könyv azoknak készült, akik szívesen kerülnének tisztába azzal a – bátran történelminek nevezhető - folyamattal, ahonnan és ahová eljutott a magyar vendéglátás és éttermi főzőtudomány oda, ahol ma tart.

 
Szerelmem, Cupcake!
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.590 Ft

 

 
Hadarik Rita
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.590 Ft

Hogy miért ír valaki ilyen szakácskönyvet, amikor ő maga nem érintett lisztérzékenységben?  Egyszerű: mert Hadarik Rita séfként, népszerű és hiteles bloggerként is meg akarja mutatni, hogy milyen finomságokkal, milyen simán és villámgyorsan lehet „életmód-váltani”.

 
Férfiéhség - Etetni bolondulásig
Lucinda Scala Quinn
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.355 Ft

Receptek, túlélési technikák arra az esetre, ha szíved férfijaira (férjed, fiaid, apósod, ki-ki folytathatja, saját családi viszonyainak megfelelően) rátörne az a bizonyos „férfi-éhség”.

 
Neil Perry: Jól enni, jól lenni
Neil Perry
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.350 Ft

Neil Perry, a televíziós műsoraiból a magyar közönség számára is jól ismert, ausztrál sztárséf. Új könyvében saját, legkedvesebb ételeinek receptjeiből ad pazar válogatást. Azokból, amelyeket szabadidejében, otthon, családja és barátai legnagyobb örömére rendszeresen készít.

 
Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó
Jill Colonna
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.590 Ft

A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje Párizsban él. Ez azt jelenti, hogy nem a levegőbe beszél, amikor meggyőződéssel állítja: Te is készíthetsz igazi, párizsi macaront, akár egy született francia – hiszen neki már nagyon is sikerült!

 
Rachel Allen: A család kedvencei
Rachel Allen
Listaár: 5.580 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.020 Ft

A TV Paprika nézői már jól ismerik  Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN - ez Rachel Allen mottója.

Rachel stílusa mindenekfelett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt.

Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is.

 
Michel Roux: Tésztavarázs
Michel Roux
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-20%
Ár: 5.350 Ft

 

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.

 
Gordon Ramsay: Mennyei halételek
Gordon Ramsay
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.375 Ft

Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf  a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú  fogásairól ismert. Miután a Passion For Flavour (Ízek bűvöletében - T.bálint Kiadó, 2010) c. könyve elnyerte a Glenfiddich Év Könyve díjat, figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, melyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire.

Oldalak

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás