Hali - Kívánj hármat!!! | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. George Michael - A poplegenda Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A piac varázslói 2. Kelemen József: A pénz beszél Diane Pearson: Csárdás Tésztavarázs Bíró Lajos: Sok vagyok Rachel Allen: A család kedvencei Hali - Kívánj hármat!!! A létező legbiztosabb befektetés Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Szerelmem, Cupcake! Gordon Ramsay: Mennyei halételek Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Michel Roux: Tésztavarázs T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Szeretetkonyha Az intelligens befektető front oldal Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Az intelligens befektető

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Hali - Kívánj hármat!!!

Hali - Kívánj hármat!!!
ISBN: 
978-963-06-8084-4
Terjedelem: 
20 oldal
Méret: 
125X175 mm
Listaár: 1.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 1.790 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
ebreszto.mp31.53 MB
A_Negyedik_Lovag.mp31.53 MB
hali.pdf411.04 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Ismered Halit? Még nem?
Akkor itt az ideje, hogy megismerd!

Hali, a kis aranyhal még sosem látott eszkimó jégkunyhót, sosem volt játszótéren, vagy a tündérek várában, de e könyvecskében mégis valóra válnak kívánságai, sőt, kalandjai során még barátságokat is köt a hó és a víz világában.

A mese mellékletében megtalálod a Kánaán együttes tagjai által elkészített, nagy sikerű Hógolyóbolygó című CD-t 16 gyönyörű mese dallal.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás