Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Férfiéhség - Etetni bolondulásig Hali - Kívánj hármat!!! Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései George Michael - A poplegenda A létező legbiztosabb befektetés Bíró Lajos: Sok vagyok Az intelligens befektető Tésztavarázs A piac varázslói 2. A piac varázslói 2. Diane Pearson: Csárdás Az intelligens befektető front oldal Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Szerelmem, Cupcake! Kelemen József: A pénz beszél Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Gordon Ramsay: Mennyei halételek Rachel Allen: A család kedvencei Michel Roux: Tésztavarázs Neil Perry: Jól enni, jól lenni

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Akik biztosra mennek-értékalapú és osztalék fókuszú válogatás 35% kedvezménnyel, ingyenes kiszállítással

Az intelligens befektető front oldal
Közönséges részvények front oldal
Warren Buffett front oldal
A létező legbiztosabb befektetés front oldal
Listaár: 14.920 Ft
Engedmény: 
-35%
Ár: 14.920 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

Azoknak ajánljuk a válogatást akik hosszú távra, felelősen tervezik pénzügyeiket és lehetőleg biztos, magas hozammal szeretnék viszontlátni befektetett tőkéjüket. Az ajánlott irodalmak az értékalapú befektetések és az osztalék maximalizálás területére kalauzolják az olvasót. Senki nem számítson hirtelen meggazdagodásra, óriási pénzek rövid idő alatti felhalmozására. Ellenben aki kis rizikóval, felelősen , hosszú távra befektetve magasabb hozamot szeretne elérni az átlagos kötvény befektetések profitjánál annak kötelezőek az alábbi , abszolút klasszikusnak számító könyvek. Benjamin Graham és Philip Fisher az értékalapú befektetés két óriása és egyben mentora Warren Buffetnek, akinek tevékenysége és vagyona élő, kézzel fogható példa a stratégia sikeres alkalmazására. A három óriást egészíti ki Llowell Miller aki nagyon használható receptet kínál az osztalékjövedelmek maximalizálására.A téma iránt érdeklődők alább beleolvashatnak minden könyvbe.A tételek 35% kedvezménnyel és természetesen ingyenes kiszállítással rendlehetőek. 

Listaár: 
22 960 Ft
Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás