Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Férfiéhség - Etetni bolondulásig Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Hali - Kívánj hármat!!! George Michael - A poplegenda Mennyei halételek front Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Szerelmem, Cupcake! Szeretetkonyha Gordon Ramsay: Mennyei halételek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Kelemen József: A pénz beszél A piac varázslói 2. Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Az intelligens befektető Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Michel Roux: Tésztavarázs Diane Pearson: Csárdás Bíró Lajos: Sok vagyok Az intelligens befektető front oldal Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei A létező legbiztosabb befektetés

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig

Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig
Szerző: 
Kerekes György
Terjedelem: 
544 oldal
Méret: 
200 x 220 mm
Listaár: 6.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 6.290 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
jazz2_1_15.pdf202.38 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

A Jazz portrék 2. egy olyan kétkötetes jazztörténeti áttekintés második része, amely a jazz  nagy forradalmától, a bebop-tól mutatja be a műfaj fejlődését és legendás szereplőit egészen az ezredfordulóig.

A könyv tematikája azért egyedi, mert a jazz fejlődésének, változásának folyamatát a különböző korszakok és stílusok kiemelkedő, stílus-meghatározó muzsikusainak életén, munkásságán keresztül mutatja be.

Kerekes György korszakos munkáját most új kiadásban és nem mellékesen az eredetinél jóval olcsóbban vásárolhatják meg a jazz és a jó zene szerelmesei.

"Kerekes György barátom Jazzportrék című kitűnő könyvének első kötete méltán gazdagítja könyvtáramat. A második kötet is olyan munka, mely segíti és megerősíti azt a gondolatot és egyben életformát, amit a muzsika jelent számomra." Binder Károly zeneszerző, zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakának vezetője.

"Minőség, igényesség, aprólékosság, esztétikum, és rajongással teli, elfogulatlan hitelesség. Muzsikusnak, hallgatónak és nem utolsósorban a műfajnak felbecsülhetetlen érték e könyv. Köszönjük." Fekete-Kovács Kornél trombitaművész, a Modern Art Orchestra vezetője.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás