Közönséges részvények – rendkívüli profitok. Befektetések klasszikusai sorozat | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Bíró Lajos: Sok vagyok Az intelligens befektető front oldal Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A létező legbiztosabb befektetés Kelemen József: A pénz beszél A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Szeretetkonyha Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Hali - Kívánj hármat!!! Mennyei halételek front Férfiéhség - Etetni bolondulásig Az intelligens befektető George Michael - A poplegenda Gordon Ramsay: Mennyei halételek Neil Perry: Jól enni, jól lenni Szerelmem, Cupcake! Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Diane Pearson: Csárdás Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A piac varázslói 2. Michel Roux: Tésztavarázs

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Közönséges részvények – rendkívüli profitok. Befektetések klasszikusai sorozat

T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok
Szerző: 
Philip Fisher
ISBN: 
978-963-89024-9-8
Listaár: 5.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.390 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A könyv megjelenését az OTP Private Banking és az OTP Treasury támogatta.

 

 

A széles körben ismert és elismert Philip Fisher minden idők legbefolyásosabb befektetői közé tartozik. A modern befektetés elmélet egyik úttörőjeként tartják számon, akinek több mint ötven éve napvilágot látott befektetési filozófiáját korunk pénzügyi szakemberei nemcsak tanulmányozzák és alkalmazzák, hanem sokan közülük „szentírásnak” is tekintik.  Befektetési elveit Fisher a Közönséges részvények – rendkívüli profitok című könyvében vetette papírra, amelyet 1958-as megjelenésekor felbecsülhetetlen értékű olvasmánynak tartottak, és amely mind a mai napig kihagyhatatlan alapműnek számít.

„Phil Fishert a Közönséges részvények – rendkívüli profitok elolvasása után kerestem fel… Találkozásunkkor az ember és az ötletei egyaránt lenyűgöztek. Ha Phil módszereinek alkalmazásával mélyrehatóan megértjük a vállalatok és az üzlet működését, intelligens befektetési döntéseket hozhatunk” – Warren Buffett.

„A nagyközönség által kevéssé ismert, ritkán interjúvolt és csak néhány ügyfelet elvállaló Philip Fishert a legmegfontoltabb és legkörültekintőbb befektetési szakemberek olvassák és tanulmányozzák… a Fisher által közreadott befektetési elvek mérlegeléséből bárki profitálhat, ahogy ezt Warren Buffett is tette” – James W. Michaels, a Forbes szerkesztője.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás