Michel Roux: Tésztavarázs Kelemen József: A pénz beszél Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Az intelligens befektető George Michael - A poplegenda A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Bomba jazz csomag Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Diane Pearson: Csárdás Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Bíró Lajos: Sok vagyok Gordon Ramsay: Mennyei halételek Férfiéhség - Etetni bolondulásig Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Hali - Kívánj hármat!!! A piac varázslói 2. Neil Perry: Jól enni, jól lenni Rachel Allen: A család kedvencei Szerelmem, Cupcake! Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

Neil Perry: Jól enni, jól lenni

Neil Perry: Jól enni, jól lenni
Szerző: 
Neil Perry
ISBN: 
978-963-89665-1-3
Terjedelem: 
256 oldal
Méret: 
210 x 260 mm
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-50%
Ár: 2.950 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
Neil Perry: Jól enni, jól lenni287.63 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Neil Perry, a televíziós műsoraiból a magyar közönség számára is jól ismert, ausztrál sztárséf. Új könyvében saját, legkedvesebb ételeinek receptjeiből ad pazar válogatást. Azokból, amelyeket szabadidejében, otthon, családja és barátai legnagyobb örömére rendszeresen készít.

Ez a könyv nem a manapság divatos, bonyolult különlegességeket dicsőíti, hanem a békés, nyugodt, otthoni öröm-főzést, aminek Perry akár a maga kedvére, egy hosszú nap után, még éjszaka is képes nekiállni. Valóban végtelenül egyszerű, ám annál fantasztikusabb ízharmóniákkal ismerteti meg olvasóit, amelyek kivétel nélkül bevált, kipróbált fogások.

A (hölgyek nem kis örömére) igen jóképű, „szolid macsó” Perry a könyv minden oldalán emlékezteti olvasóit, hogy a főzés állandó örömforrás. A közös étkezés pedig – különösen a szeretteink, barátaink körében – akkor is minden alkalommal az élet kivételes ajándéka, ha csupán egy omlettet ütünk össze vasárnap reggelire.

A gyönyörű kötetet páratlan szépségű és hangulatú fotók teszik még különlegesebbé.  

Listaár: 
5 950 Ft

Feliratkozás