Neil Perry: Jól enni, jól lenni | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Az intelligens befektető front oldal Férfiéhség - Etetni bolondulásig A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Szerelmem, Cupcake! Rachel Allen: A család kedvencei George Michael - A poplegenda A létező legbiztosabb befektetés Szeretetkonyha Michel Roux: Tésztavarázs Neil Perry: Jól enni, jól lenni Tésztavarázs Diane Pearson: Csárdás Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A piac varázslói 2. Az intelligens befektető Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Hali - Kívánj hármat!!! Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Kelemen József: A pénz beszél Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Bíró Lajos: Sok vagyok

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Neil Perry: Jól enni, jól lenni

Neil Perry: Jól enni, jól lenni
Szerző: 
Neil Perry
ISBN: 
978-963-89665-1-3
Terjedelem: 
256 oldal
Méret: 
210 x 260 mm
Listaár: 5.950 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.350 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
Neil Perry: Jól enni, jól lenni287.63 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Neil Perry, a televíziós műsoraiból a magyar közönség számára is jól ismert, ausztrál sztárséf. Új könyvében saját, legkedvesebb ételeinek receptjeiből ad pazar válogatást. Azokból, amelyeket szabadidejében, otthon, családja és barátai legnagyobb örömére rendszeresen készít.

Ez a könyv nem a manapság divatos, bonyolult különlegességeket dicsőíti, hanem a békés, nyugodt, otthoni öröm-főzést, aminek Perry akár a maga kedvére, egy hosszú nap után, még éjszaka is képes nekiállni. Valóban végtelenül egyszerű, ám annál fantasztikusabb ízharmóniákkal ismerteti meg olvasóit, amelyek kivétel nélkül bevált, kipróbált fogások.

A (hölgyek nem kis örömére) igen jóképű, „szolid macsó” Perry a könyv minden oldalán emlékezteti olvasóit, hogy a főzés állandó örömforrás. A közös étkezés pedig – különösen a szeretteink, barátaink körében – akkor is minden alkalommal az élet kivételes ajándéka, ha csupán egy omlettet ütünk össze vasárnap reggelire.

A gyönyörű kötetet páratlan szépségű és hangulatú fotók teszik még különlegesebbé.  

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás