Egy spekuláns feljegyzései - Befektetések klasszikusai 4. | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Michel Roux: Tésztavarázs Bíró Lajos: Sok vagyok Az intelligens befektető Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Tésztavarázs Szeretetkonyha Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A piac varázslói 2. George Michael - A poplegenda Az intelligens befektető front oldal Rachel Allen: A család kedvencei Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Hali - Kívánj hármat!!! Kelemen József: A pénz beszél Diane Pearson: Csárdás T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A piac varázslói 2. Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek A létező legbiztosabb befektetés Neil Perry: Jól enni, jól lenni Gordon Ramsay: Mennyei halételek Szerelmem, Cupcake!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Egy spekuláns feljegyzései - Befektetések klasszikusai 4.

Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései
Szerző: 
Edwin Lefévre
Terjedelem: 
256 oldal
Méret: 
165 X 235 mm
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
Egy spekuláns feljegyzései (részlet)564.48 KB
Értékeld: 
5
Average: 5 (1 vote)

Az Egy spekuláns feljegyzései Jesse Livermore, a legendás amerikai spekuláns regényes életrajza.

Várható megjelenés november 10.

 

Az eredetileg 1923-ban megjelent könyv nemcsak lebilincselő és szórakoztató olvasmány: a spekuláció művészetének klasszikus tankönyve. Befektetők nemzedékei forgatták haszonnal, mint a spekulációs hibák, trükkök, fortélyok kiapadhatatlan tárházát. Nem véletlen, hogy egy körkérdés során a jelen kiemelkedő amerikai alapkezelői közül legtöbben ezt a könyvet jelölték meg, mint legfontosabb, ma is nélkülözhetetlen tőzsdei irodalmat.

A livermore-i spekulációs módszer azért lehet időtálló, mert abból indul ki, hogy a spekuláció alapvető feltételei minden korban változatlanok, hiszen az emberi természet nem változik. Tulajdonképpen az emberi természet szélsőségeinek, a félelemnek és a reménynek volt alapos tanulmányozója és ismerője Jesse Livermore, aki egy állandó, s olykor költséges tanulási folyamatnak fogta fel a spekulációt, amely során egyre többet tudhatunk meg – magunkról.

A Befektetések Klasszikusai sorozat legújabb kötete az értékalapú befektetésre koncentráló előző három könyvvel ellentétben az aktívabb kereskedőknek, a „tradereknek” kedveskedik szellemi táplálékkal – a livermore-i tanácsokat mindazonáltal a hosszú távú befektetőknek is érdemes figyelembe venniük vételeik és eladásaik időzítéséhez. Ami biztos: a kötet olvasói kereskedési stílusuktól függetlenül lenyűgözőnek fogják találni Jesse Livermore fordulatos élettörténetét.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás