T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Neil Perry: Jól enni, jól lenni Diane Pearson: Csárdás Michel Roux: Tésztavarázs Kelemen József: A pénz beszél Hali - Kívánj hármat!!! Gordon Ramsay: Mennyei halételek Bíró Lajos: Sok vagyok A piac varázslói 2. George Michael - A poplegenda Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Az intelligens befektető front oldal Szerelmem, Cupcake! A piac varázslói 2. Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Férfiéhség - Etetni bolondulásig Tésztavarázs Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Rachel Allen: A család kedvencei Az intelligens befektető Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A létező legbiztosabb befektetés Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Nemzetközi séf párbaj- Karácsonyi szakácskönyv csomag 30% kedvezménnyel!

Tésztavarázs
Jól enni, jól lenni
Listaár: 8.330 Ft
Engedmény: 
-30%
Ár: 8.330 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
jol-enni-jol-lenni-1-10_0.pdf287.63 KB
tesztavarazs_1-10oldal_0.pdf169.07 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Top séfek, ha találkoznak..... MICHEL ROUX  (3 Michelin csillag) és NEIL PERRY  (3 Michelin csillag) élő legendák, a gasztronómia megkerülhetetlen nagyágyúi.  Merész újítók, mégis tökéletesen beszélik a háziasszonyok "nyelvét" a konyhában.  Megkockáztatjuk, hogy szakácskönyveik még azoknak is érdekes tanulmányok akik inkább csak ennének mint csinálnák.  Michel Roux mindent tud a tésztákról legyen az sós, édes, sült vagy főtt. Neil Perry modernitása és egyszerűsége lenyűgöző.Egy konyha tündérnek, egy profi szakácsnak vagy egy műkedvelő kezdő részére is KÖTELEZŐ  a  trió mesterhármasa.Most 30% engedménnyel, ingyenes kiszállítással rendelhető a 2 szakácskönyv! Olvass bele mindkét kiadványba alább!! 

Listaár: 
11 900 Ft
Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás