Szerelmem, Cupcake! - csészetorták díszmagyarban | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Rachel Allen: A család kedvencei Szeretetkonyha A piac varázslói 2. Diane Pearson: Csárdás Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Mennyei halételek front George Michael - A poplegenda Neil Perry: Jól enni, jól lenni Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Szerelmem, Cupcake! A piac varázslói 2. T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Az intelligens befektető front oldal Kelemen József: A pénz beszél Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Gordon Ramsay: Mennyei halételek Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Az intelligens befektető A létező legbiztosabb befektetés Michel Roux: Tésztavarázs Hali - Kívánj hármat!!! Férfiéhség - Etetni bolondulásig Bíró Lajos: Sok vagyok

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Szerelmem, Cupcake! - csészetorták díszmagyarban

Szerelmem, Cupcake!
ISBN: 
978-963-89665-8-2
Terjedelem: 
208 oldal
Méret: 
165 X 235
Listaár: 3.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.590 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
cupcake-beliv_01-15oldal_jav.pdf1.47 MB
Értékeld: 
0
No votes yet

 

A jelenleg Angliában élő szerző könnyedén és gyorsan elkészíthető, látványos és mennyei csészetortácskái (cupcake-jei) mindenkit meghódítanak: sorra nyeri a rangos versenyeket, kupákat a leghíresebb magyar sütemények cupcake-re való átültetésével, receptjei számos angol lapban jelennek meg rendszeresen, népszerű, angol nyelvű blogja, a juditbakes.com ízelítőül szolgál ennek a gyönyörű kis könyv-ékszernek a tartalmát illetően is. Első magyar nyelvű süteményes könyvében így vall magáról és szenvedélyéről:

 „Ha cupcake-függőségemről és szenvedélyemről védőbeszédet kellene tartanom valaha is, az valahogy így hangoznék: Judit vagyok, cukrász és imádok sütni. A sütés számomra nemcsak afféle hobbi, hanem az örökségem. Sütök, mert élvezem, de főleg azért, mert a lényem elválaszthatatlan részévé, szinte a „természetemmé” vált. És sütök az illatokért, az ízekért, ami pedig a sütés elválaszthatatlan része, azaz „természete” – és az emlékekért, amiket felidéz: az otthon, a szeretet, a család múltbéli és jelen idejű emlékét. Az érzések nosztalgiája gyakran motivál az emlékek felidézésére, és olyankor máris többet kívánok, mint az illatok és ízek emléke: az illatokat és az ízeket frissen akarom. Ez az összetett „szenvedély” irányít minduntalan a konyhába.

Judit vagyok, cupcake-mániás. Mint mindenki más élete, az én mindennapjaim is tele vannak kérdésekkel, ám az én életemben a cupcake a válasz. Meggyőződésem, hogy egy remekbe szabott csészetortácskával – hacsak egy kicsit is – minden jobbá tehető.”

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás