KONYHATÜNDÉREK KARÁCSONYI CSOMAGJA-TÉSZTAVARÁZS+AKAROM MERT MAKARON AKCIÓBAN! | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Michel Roux: Tésztavarázs George Michael - A poplegenda Az intelligens befektető front oldal Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Az intelligens befektető Szerelmem, Cupcake! Gordon Ramsay: Mennyei halételek Férfiéhség - Etetni bolondulásig Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Bíró Lajos: Sok vagyok A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei Hali - Kívánj hármat!!! Diane Pearson: Csárdás Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Tésztavarázs Kelemen József: A pénz beszél Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Szeretetkonyha A létező legbiztosabb befektetés Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

KONYHATÜNDÉREK KARÁCSONYI CSOMAGJA-TÉSZTAVARÁZS+AKAROM MERT MAKARON AKCIÓBAN!

Tésztavarázs
Akarom mert makaron
Listaár: 
9 940 Ft
Engedmény: 
-25%
Ár: 7.450 Ft
Értékeld: 
0
No votes yet

Két szakácskönyv ami nem hiányozhat egy vérbeli konyhatündér könyvespolcáról. Csodás makaronok az elegáns Jill Colonnától  és minden családtagunkat, vendégünket a mennyekbe kergető tésztacsodák Michel Roux Michelin csillagos séftől két fantasztikus könyvben!

DECEMBER 20-IG 25% KEDVEZMÉNNYEL, AKCIÓBAN, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

 

TÉSZTAVARÁZS:

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.

Minden fejezet egy meghatározott tésztafélére épül és ennek az alaptésztának az elkészítési technikáját lépésről lépésre mutatja be. Az ezt követő receptek az alaptészta különböző felhasználási módozatainak a lehetőségét ismertetik- édes és sós tésztaételek formájában egyaránt. Lenyűgöző a szerző által felvonultatott klasszikus és modern, sós és édes tészta receptek mennyisége és sokszínűsége.

Végig kitűnően illusztrált szakácskönyv, ami arra született, hogy vezető szerepet töltsön be a tésztakészítés világában.

 

AKAROM MERT MAKARON:

A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje Párizsban él. Ez azt jelenti, hogy nem a levegőbe beszél, amikor meggyőződéssel állítja: Te is készíthetsz igazi, párizsi macaront, akár egy született francia – hiszen neki már nagyon is sikerült!

Jill így ajánlja a macaront a leendő függőknek: „Ha egyszer elkészíted, a rabjává válsz. A macaron elképesztően finom, és egyedülállóan stílusos csemege. A családod és a barátaid is varázslat alá kerülnek általa: nyújtsd át nekik akár elragadó ajándékként vagy esküvői figyelmességként, lepd meg őket étvágygerjesztő és látványos macaron aperitiffel, amikor vendégül látod őket vacsorára, vagy rukkolj elő vele édes levezetőként az étkezés végén, mintegy megkoronázva azt. Csakhogy nem szükséges egy vagyont kiadnod macaronra, mert igenis el tudod készíteni Te magad!”

 

Jill lépésről lépésre, érthetően és kiválóan kalauzol végig valamennyi fázison, fanyar humorral osztja meg tapasztalatait olvasóival. Teszi mindezt azért, hogy bárki képessé váljon ezeknek az aprócska, ízekben és színekben tobzódó kis csodáknak az előállítására – akárcsak egy született francia.

 

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás