INGYENES SZÁLLÍTÁS!
Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!
KONYHATÜNDÉREK KARÁCSONYI CSOMAGJA-TÉSZTAVARÁZS+AKAROM MERT MAKARON AKCIÓBAN!
-
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Két szakácskönyv ami nem hiányozhat egy vérbeli konyhatündér könyvespolcáról. Csodás makaronok az elegáns Jill Colonnától és minden családtagunkat, vendégünket a mennyekbe kergető tésztacsodák Michel Roux Michelin csillagos séftől két fantasztikus könyvben!
DECEMBER 20-IG 25% KEDVEZMÉNNYEL, AKCIÓBAN, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
TÉSZTAVARÁZS:
Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A 3 Michelin csillaggal rendelkező csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.
Minden fejezet egy meghatározott tésztafélére épül és ennek az alaptésztának az elkészítési technikáját lépésről lépésre mutatja be. Az ezt követő receptek az alaptészta különböző felhasználási módozatainak a lehetőségét ismertetik- édes és sós tésztaételek formájában egyaránt. Lenyűgöző a szerző által felvonultatott klasszikus és modern, sós és édes tészta receptek mennyisége és sokszínűsége.
Végig kitűnően illusztrált szakácskönyv, ami arra született, hogy vezető szerepet töltsön be a tésztakészítés világában.
AKAROM MERT MAKARON:
A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje Párizsban él. Ez azt jelenti, hogy nem a levegőbe beszél, amikor meggyőződéssel állítja: Te is készíthetsz igazi, párizsi macaront, akár egy született francia – hiszen neki már nagyon is sikerült!
Jill így ajánlja a macaront a leendő függőknek: „Ha egyszer elkészíted, a rabjává válsz. A macaron elképesztően finom, és egyedülállóan stílusos csemege. A családod és a barátaid is varázslat alá kerülnek általa: nyújtsd át nekik akár elragadó ajándékként vagy esküvői figyelmességként, lepd meg őket étvágygerjesztő és látványos macaron aperitiffel, amikor vendégül látod őket vacsorára, vagy rukkolj elő vele édes levezetőként az étkezés végén, mintegy megkoronázva azt. Csakhogy nem szükséges egy vagyont kiadnod macaronra, mert igenis el tudod készíteni Te magad!”
Jill lépésről lépésre, érthetően és kiválóan kalauzol végig valamennyi fázison, fanyar humorral osztja meg tapasztalatait olvasóival. Teszi mindezt azért, hogy bárki képessé váljon ezeknek az aprócska, ízekben és színekben tobzódó kis csodáknak az előállítására – akárcsak egy született francia.
Postacím | 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32 |
jgy@t-balint.hu | |
Telefon | 06-20-9364-050 |