Cégvezetés és marketing az e-korban | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Az intelligens befektető Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Férfiéhség - Etetni bolondulásig Kelemen József: A pénz beszél A létező legbiztosabb befektetés Bíró Lajos: Sok vagyok George Michael - A poplegenda Szerelmem, Cupcake! Rachel Allen: A család kedvencei Michel Roux: Tésztavarázs Szeretetkonyha Tésztavarázs Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Az intelligens befektető front oldal Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A piac varázslói 2. A piac varázslói 2. Gordon Ramsay: Mennyei halételek Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Jesse Livermore: Hogyan kereskedjünk részvényekkel Hali - Kívánj hármat!!! T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Diane Pearson: Csárdás Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Neil Perry: Jól enni, jól lenni

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Cégvezetés és marketing az e-korban

ISBN: 
978-963-89024-2-9
Terjedelem: 
304 oldal
Méret: 
B/5, 167X238 mm
Listaár: 3.490 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.140 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
cegvezetes_elso_15_oldal.pdf172.41 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Sokan hiszik, hogy az e-kor nem más, mint hogy jobb, új eszközökkel dolgozhatunk. Ez igaz, de a legfontosabb különbség bennünk van! Az új eszközökhöz nekünk is változni kell. Másképp vezetni, vezetés közben másképp gondolkodni, gondolatainkban gyorsabban dönteni. Az új eszközök más képességű és nagyobb tudású alkalmazót is igényelnek.

Olvasta, hogy választásokat nyertek a Facebookkal? Ön is alkalmazza már az üzleti életben?Hallotta, hogy vállalatok tevékenységüket a számítástechnika segítségével irányítják, hogy minimalizálják a tévedéseket? És Ön alkalmazza már a számítástechnikát? • Tudta, hogy a reklámköltségek hatékonysága ma már jól mérhető? Ön méri?

Lehet-e hagyományosan céget vezetni a korszerű eszközökkel, a tegnapi tudással eredményesen alkalmazni a holnap eszközeit? Kötetünket a kkv – szektor tulajdonosainak, vezetőinek, vezető beosztású dolgozóinak ajánljuk. Olyanoknak, akik elég bátrak, hogy kérdezzenek, elég kíváncsiak a válaszokra, elég nyitottak, hogy az új ismereteket befogadják, és elég nagy az elszántságuk, hogy az új ismereteik alapján változtassanak.

Nekik tudunk segíteni!

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás