Diane Pearson: Csárdás Hali - Kívánj hármat!!! Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Bíró Lajos: Sok vagyok Kelemen József: A pénz beszél Bomba jazz csomag Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Férfiéhség - Etetni bolondulásig Szerelmem, Cupcake! A piac varázslói 2. Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. Michel Roux: Tésztavarázs Az intelligens befektető Rachel Allen: A család kedvencei Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig George Michael - A poplegenda Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

Cégvezetés és marketing az e-korban

ISBN: 
978-963-89024-2-9
Terjedelem: 
304 oldal
Méret: 
B/5, 167X238 mm
Listaár: 3.490 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.140 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
cegvezetes_elso_15_oldal.pdf172.41 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Sokan hiszik, hogy az e-kor nem más, mint hogy jobb, új eszközökkel dolgozhatunk. Ez igaz, de a legfontosabb különbség bennünk van! Az új eszközökhöz nekünk is változni kell. Másképp vezetni, vezetés közben másképp gondolkodni, gondolatainkban gyorsabban dönteni. Az új eszközök más képességű és nagyobb tudású alkalmazót is igényelnek.

Olvasta, hogy választásokat nyertek a Facebookkal? Ön is alkalmazza már az üzleti életben?Hallotta, hogy vállalatok tevékenységüket a számítástechnika segítségével irányítják, hogy minimalizálják a tévedéseket? És Ön alkalmazza már a számítástechnikát? • Tudta, hogy a reklámköltségek hatékonysága ma már jól mérhető? Ön méri?

Lehet-e hagyományosan céget vezetni a korszerű eszközökkel, a tegnapi tudással eredményesen alkalmazni a holnap eszközeit? Kötetünket a kkv – szektor tulajdonosainak, vezetőinek, vezető beosztású dolgozóinak ajánljuk. Olyanoknak, akik elég bátrak, hogy kérdezzenek, elég kíváncsiak a válaszokra, elég nyitottak, hogy az új ismereteket befogadják, és elég nagy az elszántságuk, hogy az új ismereteik alapján változtassanak.

Nekik tudunk segíteni!

Feliratkozás