Marketing nélkül nem megy! | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
George Michael - A poplegenda Hali - Kívánj hármat!!! Az intelligens befektető Az intelligens befektető front oldal Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig A piac varázslói 2. Férfiéhség - Etetni bolondulásig Bíró Lajos: Sok vagyok T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Szerelmem, Cupcake! Michel Roux: Tésztavarázs Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Kelemen József: A pénz beszél Rachel Allen: A család kedvencei Szeretetkonyha Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Diane Pearson: Csárdás Gordon Ramsay: Mennyei halételek A létező legbiztosabb befektetés

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Marketing nélkül nem megy!

ISBN: 
978-963-06-8085-1
Terjedelem: 
272 oldal
Méret: 
B/5, 166X238 mm
Listaár: 3.490 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.140 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
Marketing nélkül nem megy részlet190.95 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Ha Ön udvarolt valaha, házasságban él, felelt az órákon, érettségi vizsgán kellett megfelelnie, beszámolt főnökének, akkor Ön már volt marketinges szituációban. Önnek el kellett adnia egyéniségét, tudását, teljesítményét.

„A marketing nem minden, de minden marketing” - ez nemcsak szakmai meggyőződése, de életszemlélete is a „Marketing nélkül nem megy” c. kötet szerkesztőjének, aki több évtizedes gyakorlati tapasztalat és oktatói múlt alapján egyre kétségbevonhatatlanabbnak tartja ennek igazságát. A Magyar Marketing Szövetség alkotóközössége, amelyben mintegy 15 gyakorlati és elméleti szakember vett részt, a kis-és középvállalkozóknak kínál mindennapi munkájukhoz rendszerezett tudást, szellemes megoldásokat, fortélyokat, azonnal alkalmazható gyakorlati ötleteket. A kötet közérthető nyelven íródott, világos szerkezetben, konzultációs lehetőséget is kínálva a szerzőkkel. A cél az volt, hogy kifejezetten olyanok számára nyújtson segítséget, akik a benne foglaltakat a napi üzleti tevékenységükben alkalmazni szeretnék.

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás