Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Szerelmem, Cupcake! Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Férfiéhség - Etetni bolondulásig Hali - Kívánj hármat!!! Kelemen József: A pénz beszél Gordon Ramsay: Mennyei halételek A piac varázslói 2. Bíró Lajos: Sok vagyok A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Michel Roux: Tésztavarázs Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Neil Perry: Jól enni, jól lenni Az intelligens befektető Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Bomba jazz csomag T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok George Michael - A poplegenda Diane Pearson: Csárdás

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

Marketing nélkül nem megy!

ISBN: 
978-963-06-8085-1
Terjedelem: 
272 oldal
Méret: 
B/5, 166X238 mm
Listaár: 3.490 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 3.140 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
CsatolmányMéret
Marketing nélkül nem megy részlet190.95 KB
Értékeld: 
0
No votes yet

Ha Ön udvarolt valaha, házasságban él, felelt az órákon, érettségi vizsgán kellett megfelelnie, beszámolt főnökének, akkor Ön már volt marketinges szituációban. Önnek el kellett adnia egyéniségét, tudását, teljesítményét.

„A marketing nem minden, de minden marketing” - ez nemcsak szakmai meggyőződése, de életszemlélete is a „Marketing nélkül nem megy” c. kötet szerkesztőjének, aki több évtizedes gyakorlati tapasztalat és oktatói múlt alapján egyre kétségbevonhatatlanabbnak tartja ennek igazságát. A Magyar Marketing Szövetség alkotóközössége, amelyben mintegy 15 gyakorlati és elméleti szakember vett részt, a kis-és középvállalkozóknak kínál mindennapi munkájukhoz rendszerezett tudást, szellemes megoldásokat, fortélyokat, azonnal alkalmazható gyakorlati ötleteket. A kötet közérthető nyelven íródott, világos szerkezetben, konzultációs lehetőséget is kínálva a szerzőkkel. A cél az volt, hogy kifejezetten olyanok számára nyújtson segítséget, akik a benne foglaltakat a napi üzleti tevékenységükben alkalmazni szeretnék.

Feliratkozás