Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Férfiéhség - Etetni bolondulásig A piac varázslói 2. T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Kelemen József: A pénz beszél Michel Roux: Tésztavarázs Az intelligens befektető Rachel Allen: A család kedvencei Neil Perry: Jól enni, jól lenni Bíró Lajos: Sok vagyok Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Szerelmem, Cupcake! Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Diane Pearson: Csárdás Hali - Kívánj hármat!!! George Michael - A poplegenda A létező legbiztosabb befektetés Tésztavarázs Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek A piac varázslói 2.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Újdonságok, előkészületben

 
A létező legbiztosabb befektetés
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft

"Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

Feliratkozás