A piac varázslói 2. Diane Pearson: Csárdás Hali - Kívánj hármat!!! Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Az intelligens befektető A létező legbiztosabb befektetés Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Michel Roux: Tésztavarázs Neil Perry: Jól enni, jól lenni A piac varázslói 2. T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Bíró Lajos: Sok vagyok Szerelmem, Cupcake! Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Gordon Ramsay: Mennyei halételek George Michael - A poplegenda Tésztavarázs Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Férfiéhség - Etetni bolondulásig Kelemen József: A pénz beszél Rachel Allen: A család kedvencei

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Újdonságok, előkészületben

 
A létező legbiztosabb befektetés
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft

"Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

Feliratkozás