A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei Tésztavarázs Szerelmem, Cupcake! Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Gordon Ramsay: Mennyei halételek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Kelemen József: A pénz beszél Neil Perry: Jól enni, jól lenni Férfiéhség - Etetni bolondulásig Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Michel Roux: Tésztavarázs A piac varázslói 2. Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Hali - Kívánj hármat!!! T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig A létező legbiztosabb befektetés Az intelligens befektető Bíró Lajos: Sok vagyok George Michael - A poplegenda Diane Pearson: Csárdás

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Újdonságok, előkészületben

 
A létező legbiztosabb befektetés
Listaár: 4.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.490 Ft

"Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

Feliratkozás