Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek. Befektetések klasszikusai sorozat | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
A piac varázslói 2. Rachel Allen: A család kedvencei Férfiéhség - Etetni bolondulásig Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Kelemen József: A pénz beszél Michel Roux: Tésztavarázs Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Az intelligens befektető Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Az intelligens befektető front oldal A piac varázslói 2. Bíró Lajos: Sok vagyok Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Szerelmem, Cupcake! Neil Perry: Jól enni, jól lenni Szeretetkonyha George Michael - A poplegenda A létező legbiztosabb befektetés Gordon Ramsay: Mennyei halételek Hali - Kívánj hármat!!! Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Diane Pearson: Csárdás T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek. Befektetések klasszikusai sorozat

Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek
Szerző: 
Lawrence A. Cunningham (szerk.)
Méret: 
165 x 235
Listaár: 5.990 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 5.390 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A könyv megjelenését az OTP Private Banking és az OTP Treasury támogatta.

 

Warren Buffett kétségkívül az elmúlt fél évszázad legsikeresebb gyakorló befektetője. Elismert piaci szereplő, akinek befektetési filozófiája kiállta az idő próbáját: az 1973-as olajválság, az 1987. októberi „fekete hétfő”, az 1990-es évek végének technológiai lufija és annak kipukkadása, a 2008-as összeomlás mind-mind olyan piaci sokk, amelyből Buffett és vállalata, a Berkshire Hathaway eredményesen jött ki. Ötven éven át nem tart ki a szerencse, egy-két jól sikerült húzással nem lehet a részvénypiaci indexeket tartósan felülteljesíteni, ehhez több kell – olyasvalami, amiért a szerző méltán érdemelte ki az „omahai bölcs” elnevezést.

Buffett „üzlettársai” – a Berkshire részvényesei – évről évre felbecsülhetetlen értékű informális oktatásban részesülnek a közvetlen és nyílt hangvételű levelekből, amelyekben elnökük a vállalat eredményeiről számol be, s őszintén vall befektetési filozófiájáról. Jelen kötet az elmúlt mintegy három évtized ilyen írásaiból áll össze a befektetések és a vállalatvezetés fontos témaköreit taglaló folyamatos olvasmánnyá. Elsőre talán nem magától értetődő, hogy Buffett miért ír a vállalatirányításról, az akvizíciókról és a fúziókról vagy éppen a számviteli politikáról – ám az olvasó számára hamar kiderül, hogy ezen üzleti területek megértése és helyes megítélése elengedhetetlen a Buffett féle befektetési eredményekhez.

Warren Buffett az elmúlt fél évszázad legsikeresebb gyakorló befektetője. Véleményformáló erő, akinek piaci lépéseit milliók figyelik lélegzet visszafojtva, s próbálják előre kitalálni. Dőreség – a sikerhez a Berkshire befektetési filozófiáját kell követni, itt pedig semmi szükség a spekulációra és a találgatásra: Buffett mindent őszintén és kendőzetlen elénk tár. Nem marad más feladatunk, mint elolvasni e kötetet, amely nem egy újabb könyv Buffettról – hanem az eredeti: Buffett-tól. 

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás