Neil Perry: Jól enni, jól lenni Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek Szerelmem, Cupcake! Diane Pearson: Csárdás Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Bíró Lajos: Sok vagyok Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig George Michael - A poplegenda Michel Roux: Tésztavarázs Bomba jazz csomag Kelemen József: A pénz beszél T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok A piac varázslói 2. Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Gordon Ramsay: Mennyei halételek Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Férfiéhség - Etetni bolondulásig A piac varázslói 2. Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Rachel Allen: A család kedvencei Hali - Kívánj hármat!!!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

ÖRÖKKUPON PROGRAM

2015. április 1-től minden vásárlónk ajándék örökkupont kap, melyet későbbi vásárlásaikor beválthat. A részletes szabályokat megtekintheti itt >>>

 

Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek. Befektetések klasszikusai sorozat

Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek
Szerző: 
Lawrence A. Cunningham (szerk.)
Méret: 
165 x 235
Listaár: 5.490 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.940 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

A könyv megjelenését az OTP Private Banking és az OTP Treasury támogatta.

 

Warren Buffett kétségkívül az elmúlt fél évszázad legsikeresebb gyakorló befektetője. Elismert piaci szereplő, akinek befektetési filozófiája kiállta az idő próbáját: az 1973-as olajválság, az 1987. októberi „fekete hétfő”, az 1990-es évek végének technológiai lufija és annak kipukkadása, a 2008-as összeomlás mind-mind olyan piaci sokk, amelyből Buffett és vállalata, a Berkshire Hathaway eredményesen jött ki. Ötven éven át nem tart ki a szerencse, egy-két jól sikerült húzással nem lehet a részvénypiaci indexeket tartósan felülteljesíteni, ehhez több kell – olyasvalami, amiért a szerző méltán érdemelte ki az „omahai bölcs” elnevezést.

Buffett „üzlettársai” – a Berkshire részvényesei – évről évre felbecsülhetetlen értékű informális oktatásban részesülnek a közvetlen és nyílt hangvételű levelekből, amelyekben elnökük a vállalat eredményeiről számol be, s őszintén vall befektetési filozófiájáról. Jelen kötet az elmúlt mintegy három évtized ilyen írásaiból áll össze a befektetések és a vállalatvezetés fontos témaköreit taglaló folyamatos olvasmánnyá. Elsőre talán nem magától értetődő, hogy Buffett miért ír a vállalatirányításról, az akvizíciókról és a fúziókról vagy éppen a számviteli politikáról – ám az olvasó számára hamar kiderül, hogy ezen üzleti területek megértése és helyes megítélése elengedhetetlen a Buffett féle befektetési eredményekhez.

Warren Buffett az elmúlt fél évszázad legsikeresebb gyakorló befektetője. Véleményformáló erő, akinek piaci lépéseit milliók figyelik lélegzet visszafojtva, s próbálják előre kitalálni. Dőreség – a sikerhez a Berkshire befektetési filozófiáját kell követni, itt pedig semmi szükség a spekulációra és a találgatásra: Buffett mindent őszintén és kendőzetlen elénk tár. Nem marad más feladatunk, mint elolvasni e kötetet, amely nem egy újabb könyv Buffettról – hanem az eredeti: Buffett-tól. 

Feliratkozás