Ízek bűvöletében | Gasztronómia, pénzügy, különleges könyvek | T.bálint Könyvkiadó
Kelemen József: A pénz beszél Az intelligens befektető front oldal Bíró Lajos: Sok vagyok Hali - Kívánj hármat!!! Diane Pearson: Csárdás Bíró Péter: Menedzserművészek, művészmenedzserek Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében Warren Buffett jelenti - Leckék befektetőknek és vállalatvezetőknek A piac varázslói 2. A létező legbiztosabb befektetés Jazz portrék 2 - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig Gordon Ramsay: Mennyei halételek Rachel Allen: A család kedvencei Szeretetkonyha Akarom, mert makaron! | T.bálint Kiadó Jazz portrék 1. A kezdetektől az ötvenes évekig Michel Roux: Tésztavarázs George Michael - A poplegenda T.bálint Kiadó | Közönséges részvények – rendkívüli profitok Jesse Livermore: Egy spekuláns feljegyzései Szerelmem, Cupcake! A piac varázslói 2. Neil Perry: Jól enni, jól lenni Az intelligens befektető Mennyei halételek front Férfiéhség - Etetni bolondulásig

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2013. január 1-jétől minden rendelést INGYENESEN SZÁLLÍTUNK ki az ország egész területén!

 

Ízek bűvöletében

Gordon Ramsay: Ízek bűvöletében
Szerző: 
Gordon Ramsay
ISBN: 
978-963-06-7479-9
Terjedelem: 
192 oldal
Méret: 
220X270X15
Listaár: 5.490 Ft
Engedmény: 
-10%
Ár: 4.940 Ft
Beleolvasok / belehallgatok: 
Értékeld: 
0
No votes yet

 

Gordon Ramsay ma már nemzetközileg elismert séf. Könyvében több mint 100, könnyed és fantasztikusan ízletes fogás receptjét osztja meg velünk. A legfrissebb hozzávalók, minimális vaj és tejszín, valamint a legtisztább, legkifejezőbb ízű alaplevek segítségével készít olyan káprázatos ételeket, amelyek minden alkalommal elbűvölően hatnak.

A cuisine légére, avagy a könnyű konyha titka négy építőelemben rejlik: alaplevek, szószok, tészták és édes tészták. Ha ezek elkészítését elsajátítjuk, akkor amatőr szakácsként is teljes magabiztossággal kezdhetünk neki Gordon Ramsay fantasztikus receptjeinek megvalósításához. A könyvben találunk recepteket levesekhez, előételekhez, tésztákhoz, rizottókhoz, halakhoz, húsokhoz, szárnyasokhoz és vadakhoz.

Geoff Lung káprázatos fényképei megragadják a fogások elképesztő könnyedségét és Gordon Ramsay szakácsművészetének lényegét, ami által ez a könyv felejthetetlen élményt nyújt mind a fejlődni vágyó amatőr szakácsok, mind az igazi gourmet-k számára.

„Gordon főzés iránti szenvedélye áthatja a könyv minden oldalát….. a legelemibb összetevők kombinációjával képes olyan fenséges fogást alkotni, ami maga a költészet.”-Thane Prince (gasztronómus, a suffolk-i főzőiskola vezetője).

Postacím 2045, Törökbálint, Dózsa György u. 32
E-mail jgy@t-balint.hu
Telefon 06-20-9364-050
   
   
   
   

Feliratkozás