Párizsban,
délután négy óra tájban egyre több ember élete áll meg egy édes pillanatra:
ilyenkor megtelnek a cukrászdák, teázók, hogy az oda betérők átadják magukat a le
goûter - késő délutáni csemegézés - élvezetének és örömeinek.
Legyen
szó akár egy pompás eklerről, néhány szem bájos makaronról, epres tortácskáról
vagy épp egy pillekönnyű ezerlapos
krémesről - a "hivatalos" francia délutáni nassolás szertartása egyre többek
számára jelenti a nap fénypontját.
Párizs, te édes! című, új könyvében Jill Colonna
végigkalauzolja a vele tartó "utazót" azon a mások számára is könnyedén
bejárható, élvezetes úton, ami a francia cukrászremekek titkos birodalmába
vezet. Lépésről lépésre, a legapróbb
részletekre is kitérve osztja meg tudását édes csemegékre vágyó olvasójával.
Engedjünk
bátran szíves invitálásának, amelynek során - 82 mennyei francia cukrászsütemény recept segítségével - profi
idegenvezetőként kalauzol végig egy igazi édes, párizsi álomutazáson!
Méret: 16,5 x 23,5 cm